Actualitate

Utilitatea Corpului gardienilor publici

Publicat: 15 iul. 1999

Un organism ce alaturi de politie are rolul de a intari ordinea publica, Corpul gardienilor publici, poate genera pareri impartite privind utilitatea si operativitatea angajatilor sai. Pentru a afla cum sint priviti gardienii si care este parerea citorva din locuitorii Iasului am realizat un sondaj de opinie pe aceasta tema:
Surugiu Mircea, 27 ani, electrician:”Chiar daca exista si Politie, sint fara indoiala necesari. Chiar daca personal nu am avut in nici un fel de-a face cu ei am o parere buna.”
Vladescu Constantin,28 de ani, agent imobiliar:”Stiu ca au traditie in Romania si reaparitia lor este fara indoiala utila, insa personal consider ca nu se implica cit ar fi necesar in problemele orasului.”
B.G.,47 de ani, sudor:”Nu stiu cit sint de utili, dar cred ca n-ar fi prea necesari daca politia si-ar face mai bine treaba”
Paduraru Marius, 23 ani, economist:”Cred ca, ocupindu-se de ordinea publica sint necesari si utili.”
Cozloschi Mircea:”Foarte utili.Existau si inainte dar atunci nu aveai nici o sansa sa treci prin acest parc (linga Casa Modei) si sa ramii cu bani in buzunar. Acum poti trece linistit si cred ca este si meritul lor, chiar daca ii vad rar”.loading...

Adauga un comentariu