Facebook

Utilizatorii de Android pot acum initia transmisii live pe Facebook

Publicat: 29 feb. 2016

Transmisiile de material video in timp real au devenit in scurt timp foarte populare, iar jucatori mari din online precum Amazon, Google si Twitter s-au orientat catre astfel de servicii in ultimii ani. Facebook era pana nu de mult cel mai mare serviciu online care nu oferea astfel de functii, insa usor-usor a inceput sa lanseze astfel de functii pentru cat mai multi utilizatori. Aceasta functie era disponibila exclusiv utilizatorilor de iOS pana in prezent, insa acum chiar si cei care folosesc smartphone-uri Android pot initia transmisii live.

Utilizatorii de Android din Statele Unite sunt primii care primesc acces la noua functie video, urmand ca restul tarilor sa primeasca la scurt timp dupa. O lansare similara a avut loc si pe iOS, Facebook preferand sa lanseze transmisiile live in valuri, pentru a nu supraaglomera serverele. In acest moment, transmisiile live sunt disponibile pentru utilizatori din 30 de tari, urmand ca numarul de regiuni cu suport sa creasca in cursul acestui an.

Statisticile Facebook legate de filmari in timp real descriu un timp de trei ori mai mare de vizionare pentru fiecare utilizator in parte, spre diferenta de filmarile pre-inregistrate. De asemenea, mai mult de 50% dintre cei care urmaresc transmisii live pe Facebook folosesc Android, deci lansarea si pe aceasta platforma va creste cu siguranta numarul de utilizatori care vor consuma astfel de continut.

Planurile de viitor pentru live broadcast urmaresc extinderea spre componenta „Pages”, brandurile si companiile putand initia astfel de filmari in cadrul unor evenimente mai speciale. Fiecare sesiune este arhivata automat, aceasta putand fi vizionata chiar si de catre cei care nu au fost online atunci cand a avut loc transmisia.loading...

Adauga un comentariu