Software & Hardware

Utilizatorii Periscope au de acum optiune pentru pastrarea sesiunilor live stream ca inregistrari permanente

Publicat: 08 mai 2016

Una din principalele caracteristici prin care Periscope se deosebea de alte servicii care ofera suport pentru streming video era absenta optiunii pentru pastrarea transmisiunilor ca si inregistrari permanente. Stergerea automata a sesiunilor live stream la 24 ore dupa ce au fost realizate asigura ca participantii au la dispozitie continut proaspat de urmarit si prevenea transformarea Periscope intr-un fel de YouTube pentru amatori.  
 
Disponibila in versiune pentru Android si iOS, Periscope este o aplicatie pentru live streaming care iti permite sa urmaresti in timp real transmisiunile facute de alti utilizatori Periscope si sa transmiti propriile secvente video, aratand altor utilizatori locuri, evenimente si intamplari interesante. Problema era ca pana acum, serviciul nu oferea nicio modalitate pentru pastrarea permanenta a momentelor cu adevarat interesante, utilizatorii fiind nevoiti sa apeleze la aplicatii create de terti pentru a salva inregistrarile si apoi reposta folosind alt serviciu de video sharing.

De acum, tot ce are de facut un utilizator Periscope pentru a salva permanent clipurile video rezultate dupa sesiuni live stream este sa adauge hashtag-ul #save in titlul acestora.

Desi se afla inca la stadiu de testare beta, suportul pentru pastrarea transmisiunilor ca inregistrari permanente este disponibil deja pentru toti utilizatorii Periscope.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit