Stiri

Utilizatorii Vodafone pot efectua reincarcari ale Cartelei prepaid direct in aplicatia MyVodafone

Publicat: 01 mart. 2013

De acum, utilizatorii Vodafone pot reincarca creditul Cartelei Vodafone si Cartelei Internet prin intermediul cardului bancar, direct in aplicatia pentru mobil MyVodafone, compatibila cu iPhone si smartphone-urile cu Android. Pentru efectuarea tranzactiei, clientii vor trebui doar sa introduca in aplicatie numarul de telefon pentru care efectueaza reincarcarea, valoarea reincarcarii si datele cardului bancar.

Aplicatia MyVodafone a depasit, recent, pragul de 100.000 de instalari, pe smartphone-urile si tabletele compatibile. Cu aplicatia MyVodafone, utilizatorii pot afla costurile si consumul de minute si internet, prin serviciul Cost Control. in plus, acestia pot vedea valoarea ultimei facturi, sau pot cauta cele mai apropiate magazine Vodafone, pe o harta interactiva, prin functia GPS a telefonului. Utilizatorii aplicatiei vor ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

Mai mult, functionalitatea Cost Control este de acum disponibila si in site-ul mobil m.vodafone.ro, in sectiunea MyVodafone. Prin noua functionalitate, clientii cu mai multe numere de telefon vor putea vizualiza informatiile disponibile in serviciul Cost Control, pentru toate numerele aferente unui cont, daca au profil de administrator. Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 403 milioane de clienti in intreaga lume la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si aproximativ 50 de retele partenere in intreaga lume.loading...

Adauga un comentariu