Gadgeturi

UTOK prezinta smartphone-ul Q5 GT si tableta Hello 7Q LTE

Publicat: 05 nov. 2015
5

UTOK anunta doua noi dispozitive, smartphone-ul Q5 GT si tableta Hello 7Q LTE, echipate cu procesoare quad-core si tehnologie 4G, respectiv sistemul de operare Android Lollipop 5.1.

UTOK Q5 GT este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor la 1 GHz, 1 GB RAM si 8 GB memorie interna, care poate fi extinsa cu pana la 32 GB folosind un card microSD. Dispozitivul cu ecran IPS de 5” si rezolutie qHD suporta conexiuni de internet mobil la viteze 4G si poate obtine poze la rezolutia de 8MP.

UTOK Hello 7Q LTE este o tableta cu ecran IPS de 7˝ si rezolutie 1024×600 pixeli, motorizata de pun CPU cu frecventa de 1 GHz. Tableta dispune de 1 GB RAM si 8GB memorie interna, respectiv slot microSD. Accesul la internet este oferit prin conectivitate WiFi N si 4G. Tableta prevazuta cu doua slot-uri pentru cartela SIM dispune inclusiv de functie pentru apelare, putand fi utilizata si ca telefon mobil. Pe lista dotarilor mai intra un receptor GPS si modul Bluetooth 4.0 pentru folosirea cu accesorii wireless.
 
“Oamenii impartasesc din ce in ce mai mult lucrurile pe care le traiesc in fiecare zi, drept urmare este firesc ca acestia sa isi doreasca viteze mai mari de procesare si de transfer. UTOK Q5 GT si Hello 7Q LTE se adreseaza atat fanilor smartphone-urilor, cat si celor ce prefera dimensiunile generoase ale unei tablete si ofera tehnologie de ultima generatie, ce asigura o experienta portabila de calitate. Suntem convinsi ca, alaturi de sistemul de operare Android Lollipop 5.1 inclus, cele doua noi produse vor fi pe lista de preferinte a multor fani ai tehnologiei accesibile”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Atat UTOK Q5 GT, cat si UTOK Hello 7Q LTE dispun de beneficii precum o luna de continut gratuit in aplicatiile Seenow si Zonga, 100 de carti preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicatia de suport UTOK Now, precum si de iaBilet, aplicatia prin care utilizatorii  pot cumpara bilete la concerte, evenimente si spectacole.

Smartphone-ul UTOK Q5 GT si tableta UTOK Hello 7Q LTE  sunt disponibile pe www.utok.ro, la pretul de 699 lei, respectiv 599 lei.

Adauga un comentariu