International

Va fi o catastrofa? Atacuri in masa cu cianura la Jocurile Olimpice de la Londra

Publicat: 26 mart. 2012
1
In timp ce pregatirile pentru Jocurile Olimpice de la Londra, Anglia, sunt pe ultima suta de metri ca sa le deschida portile vizitatorilor, se pare ca membrii retelei Al-Qaeda planuiesc un atac mortal cu cianura pentru acest mare eveniment.
Pe un site de Internet cu legaturi in reteaua Al Qaida au fost postate instructiuni detaliate despre cum s-ar putea provoca ucideri in masa, cu ocazia Jocurilor Olimpice din aceasta vara, in iulie, la Londra, scrie tabloidul britanic The Sun, care a descoperit toata povestea cu ocazia eliberarii anticipate a doi fosti membri ai gruparii, condamnati pentru terorism.
Un extremist, pe nume Abu Hija Ansari, sugereaza pe site ca cianura ar trebui amestecata in cremele de maini  sau de corp ca sa intre in piele. „Prin piele: 1 – Cianura, 2 – Crema pentru corp. Amestecati ingredientele. Crema de corp deschide porii pielii si grabeste absobtia si efectul cianurii”, scrie Ansari, in araba, pe site. El le atrage atentia celor care ar fi tentati sa prepare amestecul letal „sa poarte manusi de cauciuc când il prepara, in timp ce un alt extremist il sustine, spunând ca ”este o idee buna si ca totul ar trebui planuit ca la carte”.
Sursa: libertatea.ro
Adauga un comentariu