Actualitate

Va place circul din Copou? Florin Prunea si Nicolo Napoli au facut Iasul de ras. Politia chemata la stadion – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 07 oct. 2016

Florin Prunea dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca nu are ce cauta in fruntea unui club de fotbal dintr-un oras universitar. Incapabil sa gaseasca o solutie pentru a-i rezilia contractul lui Nicolo Napoli, marele Prunea a ajuns sa cheme Politia Locala la stadion ca sa-i blocheze accesul in vestiar antrenorului italian. Desi a fost anuntat de aproape o saptamâna ca nu mai este dorit la echipa, antrenorul Nicolo Napoli a continuat sa pregatesca gruparea din Copou.

Tehnicianul a anuntat ca se va prezenta la antrenamente si în aceasta seara, ba mai mult, este dispus sa faca si deplasarea la Cluj, saptamâna viitoare, când CSM Poli Iasi va juca împotriva lui CFR. Presedintele executiv al Iasului, Florin Prunea, l-a avertizat pe tehnician ca nu va mai fi primit la vestiare dupa ce îi va fi reziliat contractul. In replica, Nicolo Napoli s-a prezentat aseara la antrenament, dar nu a putut intra in vestiar din cauza politistilor comunitari care i-au interzis accesul la solicitarea lui Florin Prunea.

„Eu sunt antrenorul echipei. Am contract cu clubul si pâna nu semnez si eu, nu plec. Nu pot fi dat afara. Nu stiu nimic de acea clauza de care spune presedintele Prunea ca pot fi dat afara daca sunt cu banii la zi. Eu nu am semnat asa ceva. Nu este valabila nicio astfel de clauza. Oricum, FIFA va decide. Eu antrenez echipa, nu pe presedinte. Duminica a fost ultima zi când am vorbit cu presedintele Prunea. De atunci am citit prin ziare ce se întâmpla. Nu este vorba de bani, ci de respect. Sa respecti un antrenor, sa respecti contractul. Nu plec de la Iasi pâna nu mi se achita toate drepturile din contract. Se poate si esalonat. Eu pregatesc echipa, pentru ca eu sunt antrenorul sub contract. Pâna nu semnez eu, nu poate fi adus nici un alt antrenor la echipa”, a avertizat Nicolo Napoli.

La randul sau, presedintele Florin Prunea spune ca i-a platit banii la zi lui Napoli si ca regreta ca se desparte asa de antrenorul italian. „Plata catre Nicolo Napoli a fost facuta, asteptam ca în scurt timp, în cursul zilei de azi (ieri – n.r.), sa intre în vigoare procedura de reziliere a contractului antrenorului. Din acel moment, Nicolo Napoli nu mai este angajatul clubului si nu mai are dreptul sa intre în vestiar. Dânsul poate spune orice, dar trebuie sa respecte legile. Daca angajamentul este reziliat conform clauzei, nu mai lucreaza la club si nu mai are dreptul sa vina la echipa. Imi pare rau ca nu a inteles ca nu mai este dorit la echipa si ca trebuie sa ne despartim astfel de antrenorul cu cele mai bune rezultate din istoria clubului”, a declarat presedintele executiv Florin Prunea.

In loc sa plece si el la pachet cu Nicolo Napoli, Florin Prunea va alege noul tehnician al CSM Politehnica Iasi. Succesorul italianului se va alege dintre Viorel Moldovan, Liviu Ciobotariu si Eugen Neagoe, ultimul avand cele mai mari sanse sa ajunga in Copou.

Comentarii
  • Dl Napoli sa faca bine si sa respecte legislatia din RO si nu sa faca ce doreste el cand si cum vrea. Daca stam bine si judecam si noi fiecare acolo unde este angajat, nu facem legea, nu batem cu pumnul in masa, nu chemam presa. Atunci, hai sa chemem fiecare presa cand are o problema de acest fel si unde ajungem. Nu mai este dorit de nimeni, exista un contract, ura si la gara, ce atata tevatura. Dar ei cred ca si aici in RO ne sunt superiori asa cum se intampla in IT. Uite ca nu este asa. E normal sa se intample asa. Succes echipei si noi sa fim alaturi de ea.

  • Doi circari ,ma mir ca mai sant fraeri in Romania care cred ca ftbalul mai este ce a fost odata linistitiva baieti si uitativa in jurul vostru ,transferuri ,blaturi ,pariuri etc ,

  • Oricine vine după Napoli nu va face performanță. Din câte stiu eu joacă fotbalistii nu antrenorul.Acestia nu vor să joace ca să îl saboteze pe Napoli .Probabil că sunt infiletati de Prunea care oricum pleacă si al de la Iasi.Am ajuns de râsul cutiilor.Păcat.

  • Viorele vezi ca ti e deschis frigiderul:pofta mare ….Fiecare trebuie sa faca legea la locul de munca pentru ca se ridica cate unii care mai presus de lege vor sa faca totul pe plapuma lor.Asa incat nu ma impresioneaza tastarile tale neocomuniste…si mai vezi ca salamul din frigider nu l ai taiat corespunzator.Cat despre orientarile tale propatrie ..si prolege..sunt satul sa aud.Inghite asta si intra in cotetul tau de ti fa curat.PARE CE L MAI AMUZANT CA ..IN FILMARE APAR CEI DE LA PULITIA LOCALA(ANALFABETII LOCALI..

Adauga un comentariu