Funny

Vacanta a inceput cu peripetii pentru Adela Popescu: «Radu e deja nervos»

Publicat: 27 iul. 2018
9

Vacanta in doi a Adelei Popescu si a lui Radu Valcan nu a inceput prea bine. Desi au ales o destinatie de vis, Barcelona, si l-au lasat pe micutul Alexandru acasa, pentru a se bucura de o vacanta romantica, lucrurile nu au debutat deloc bine pentru cei doi soti.

Haosul a inceput din aeroport, cand avionul in care se urcasera s-a defectat si au fost nevoiti sa astepte trei ore pentru a decola. Pe aeroportul din Barcelona, alta problemele: bagajele nu mai apareau. Eu va zic: "ceva necurat se intampla. Radu incepe sa fie nervos, dar eu nu am un pretext mai bun sa-mi cumpar haine", a incercat Adela sa glumeasca. Din fericire pentru ei, chiar daca au asteptat mai mult, cei doi si-au recuperat bagajele.

Nici nu au iesit bine din aeroport, ca s-au confruntat cu o noua incercare: nu au putut gasi un taxi, pentru ca, fix in ziua in care ei au ajuns in Barcelona, taximetristii si soferii de uber au decis sa faca greva. Radu incepuse deja sa fiarba, dar prezentatoarea de la PRO TV a fost cea care a facut haz de necaz, chiar daca si aparatul de bilete pentru autobuz se defectase chiar daca mai aveau doar trei oameni in fata. Si-au incercat norocul si la metrou, unde coada la bilete era de zeci si zeci de oameni. Au reusit sa ajunga in oras, dar nu au putut manca la niciun restaurant, pentru ca au nimerit chiar in perioada de cateva ore in care sunt inchise pentru siesta de fiecare zi a spaniolilor.

Adela Popescu este insarcinata a doua oara

Adela si Radu vor deveni din nou parinti de baiat. Vedeta tv este inarcinata in patru luni. Pentru a da vestea intregii familii, Adela a pregatit un moment special chiar de ziua lui Alexandru, fiul lor de doi ani. Intreaga familia a purtat tricouri inscriptionate care sugerau trairile lor in legatura cu vestea cea mare! Pe blog, Adela a a dezvaluit si ca cel de-al doilea copil al sau va fi tot baietel.

"Inainte de momentul tortului ne-am schimbat toti patru in tricouri inscriptionate cu mesaje menite sa inglobeze toate trairile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau sa vorbeasca despre surprindere, lacrimi de fericire, panica, extaz, panica din nou, dar si despre o liniste ce vine din siguranta ca fratiorul lui Alexandru va aduce, odata cu venirea lui pe lume, si mai multa fericire in familia noastra", a declarat Adela.

Adauga un comentariu