Diverse

Vacanta in Madeira

Publicat: 24 apr. 2010

Numita de obicei Perla Atlanticului, aceasta insula este o minune a naturii iar daca ati planificat sa vizitati Maderia in concediu fiti siguri ca o veti gasi foarte captivanta.

Calatorii se vor putea opri eventual in orasul Funchal, cel mai popular din regiune, unde veti putea gasi terenuri de golf si iahtul Beatles transformat intr-un restaurant, punct de intalnire pentru turisti. De asemenea, puteti petrece timpul la numeroase hoteluri si restaurante, magazine cu obiecte de artizanat confectionate manual, puteti vizita palate si muzee sau va puteti bucura de flori si prezenta parmanenta a vegetatiei exotice.

Maderira are foarte multe de oferit, si vom incepe prin a vorbi despre faimosul vin, sau calendarul de festivitati care se dezvolta pe parcursul intregului an ca: Ralilul Madeirei, Festivalul de flori, Festivalul vinului, Carnaval sau Anul nou, considerate de multi ca fiind cele mai spectaculoase evenimente din lume.

Dar sunt mult mai multe de spus despre Madeira decat orasul Funchal si vom incerca sa continuam turul nostru virtual. Ruta care leaga capitala de Camara dos Lobos ofera o privesliste splendida, inconjurata de bananieri si vile ne conduc catre sate tipice de pescuit, unde va puteti opri sa beti o bautura racoritoare numita Nikita.
Porninm acum de la Cape Girão, cea mai mare faleza din Europa si a doua ca marime din lume, care va va oferi cu siguranta momente excelente de contemplare a frumusetii. De aici von merge la Porto Moniz, unde vom fi inconjurati de cascade si unde paradisul de bazine naturale ofera turistilor un mediu pasnic si revigornat, in contact direct cu Oceanul Atlantic.

Aceasta este insa doar o mica descriere a ceea ce puteti gasi in Madeira iar cuvintele nu pot descrie minunatele peisaje care va vor intampina, poporul si bucuriile pe care vi le poate oferi insula pentru o vacanta ne neuitat.loading...

Adauga un comentariu