Magazin

Vacanta la munte cu 160 de lei

Publicat: 12 apr. 2013

In perioada urmatoare, turistii vor putea petrece sase zile la munte platind preturi speciale, ca de exemplu 160 de lei pentru un sejur intr-un hotel de doua stele.

Pachetele pot fi cumparate in cadrul programului special “O saptamana la munte”, ce se va derula in perioada 14 aprilie – 14 iunie 2013.

Tarifele practicate in cadrul acestui program de hotelurile de la munte sunt cu pana la 40% mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada, se arata intr-un comunicat de presa remis Yahoo! News de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

360 de lei intr-un hotel de patru stele

Pentru cinci nopti de cazare, fara masa, turistii vor plati 161 de lei (la hotel/vila/cabana de doua stele), 259 de lei (in unitatile cu trei stele) si 368 de lei (in unitatile cu patru stele). Sejurul incepe duminica si se termina vinerea, in prerioada 14 aprilie – 14 iunie 2013.

„Deoarece intervalul aprilie-iunie reprezinta o perioada in care numarul de turisti este mai mic, programul “O saptamana la munte” are ca scop cresterea gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turistii romani si totodata, utilizarea cat mai eficienta a hotelurilor si pensiunilor din zona montana”, se mai arata in comunicat.
           
Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Programul „O saptamana la munte” este organizat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.loading...

Adauga un comentariu