Stiri Turism

Vacanta la munte, mai ieftina spre sfarsitul lui ianuarie

Publicat: 04 ian. 2012
9

Daca nu ati avut parte de o aventura pe partie de Sarbatori, ati putea da o fuga la munte dupa 10 ianuarie, cand tarifele vor fi ceva mai mici. Pana atunci, cel putin pe Valea Prahovei preturile raman in continuare sus, deoarece in statiuni sunt multi moldoveni, ucraineni sau rusi care sarbatoresc Craciunul pe stil vechi, informeaza Agerpres.
Poiana Brasov

Marile hoteluri din Poiana Brasov, Ana Hotels, Piatra Mare sau Alpin si Rozmarin, Belvedere, Orizont din Predeal sunt aproape in totalitate ocupate.

Dupa 8 ianuarie, hotelurile fac o serie de reduceri la cazare. Astfel la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov de patru stele, o camera dubla in care este inclus si micul dejun va costa 90 de euro fata de 350 de euro in prezent. La hotelul Alpin de patru stele reducerile de peste 10% se fac in general pentru grupurile organizate si serviciile solicitate.

Si hotelurile controlate de George Copos din Poiana Brasov fac reduceri la pachetele de servicii. Camera dubla la unitatile de patru stele costa 210 euro, pret in care intra si micul dejun, 120 de euro la unitatile de trei stele.

La Hotelul Rozmarin din Predeal, dupa 8 ianuarie, o camera dubla va costa 240 de lei cu mic dejun fata de 300 de lei in prezent.

Reduceri vor fi si la Hotelul Orizont de patru stele incepand cu 10 ianuarie cand, pentru o camera dubla se va plati 320 de lei, fata de 400 in prezent, pret care include micul dejun si accesul la SPA, potrivit Agerpres.

Adauga un comentariu