Info Turism

Vacanţe ieftine în ţară. Turoperatorul Paralela 45 lansează o serie de programe de vacanţă la tarife speciale

Publicat: 07 sept. 2020
Vacanţe ieftine în ţară
Vacanţe ieftine în ţară. Oferte de toamnă care încep de la 46 de lei/noapte

Prin intermediul agenţiei de turism Paralela 45, românii care nu au apucat să plece în concediu pot merge în luna septembrie în vacanţe ieftine în ţară. Astfel, touroperatorul lansează o serie de programe de vacanţă în toate zonele ţării. Ofertele încep de la 46 de lei/noapte/persoană pentru litoral şi zonele balneo, de la 59 de lei/noapte/persoană la munte şi de la 90 de lei/persoană/noapte în Delta Dunării. Sejururile pot fi achiziţionate atât cu vouchere de vacanţă cât şi cu vouchere în sistem electronic.

Turoperatorul Paralela 45 lansează o serie de programe de vacanţă la munte, în zonele balneare, în Delta Dunării şi chiar pe litoral, la tarife speciale, şi mizează pe temperaturile ridicate anunţate de meteorologi, potrivite pentru călătorii, dar şi pe dorinţa romanilor de relaxare.

Vacanţe ieftine în ţară. Oferte de toamnă care încep de la 46 de lei/noapte

Ofertele de vacanţă încep de la 46 de lei/noapte/persoană pentru litoral şi zonele balneo, de la 59 de lei/noapte/persoană la munte şi de la 90 de lei/persoană/noapte în Delta Dunării. Pachetele pot fi achiziţionate atât cu vouchere de vacanţă cât şi cu vouchere în sistem electronic (carduri de vacanţă), turiştii putând rezerva online, cu plată pe loc sau în cel mult 12 rate.

Programul include mai mult de 500 de unităţi de cazare în peste 80 de zone turistice, selecţionate de consultanţii Paralela 45 pentru a corespunde normelor de siguranţă sanitară.

“Odată cu deschiderea restaurantelor, hotelurile şi pensiunile din zonele de vacanţă sunt şi mai accesibile turiştilor. Sunt implementate regulile pentru protecţia lor sanitară în restaurante, terase, cafenele, în hoteluri şi asta trebuie să le dea încredere că vor avea o vacanţă în siguranţă, liniştită şi relaxanta. Datorită numărului mare de turişti care au călătorit în România în acest an, am asistat la câteva situaţii de overbooking la hoteluri, şi, de aceea, recomandarea noastră este să se adreseze agenţiilor de turism, care găsesc soluţii pentru relocări la hoteluri de o categorie superioară. O altă recomandare este achiziţionarea unei asigurări de călătorie, care are un cost modic, dar pune în deplină siguranţă sejururile”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Meteorologii vin cu veşti bune pentru turişti. Astfel, pe litoral, unde sunt anunţate temperaturi ridicate, cel puţin până la jumătatea lunii septembrie, mai mult de 250 de unităţi de cazare din oferta turoperatorului au redus tarifele la jumătate şi sunt deschise până la finalul lunii.

“Litoralul a fost una dintre zonele de vacanţă foarte căutate vara aceasta, mai mult de 25% dintre clienţii noştri au avut cel puţin o vacanţă la mare, de la deschiderea hotelurilor şi până acum. Per ansamblu, noi am vândut cu 35% mai multe sejururi în staţiunile româneşti faţă de vara trecută”, precizează proprietarul Paralela 45.

Vacanţe ieftine şi în străinătate. Bulgaria, Grecia, Turcia sau Egipt printre destinaţiile cu oferte de toamnă

Vara continuă şi în Bulgaria, Turcia, Grecia, Egipt unde hotelurile sunt deschise până la finalul lunii octombrie şi s-a prelungit şi programul zborurilor charter dinspre România.

În septembrie şi octombrie, romanii pot merge în vacanţă în Antalya, Heraklion/Creta, Rhodos, Hurghada cu zbor charter din Bucureşti şi Cluj-Napoca. O vacanţă de o săptămână în Antalya costa de la 499 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele, cu all inclusive, în Creta de la 350 de euro/persoană, la un hotel de trei stele cu mic dejun, în Hurghada de la 454 de euro/persoană, la un hotel de patru stele. Pachetele de vacanţă au toate taxele incluse.

“Cu temperaturi în jur de 30 de grade Celsius şi preţuri avantajoase, Turcia, Grecia, Egiptul şi chiar şi Bulgaria atrag foarte mulţi turişti în septembrie şi octombrie. Vânzările sunt deja în creştere cu 15% faţă de anul trecut. Sunt turişti care fie nu au putut pleca în vacanţă vara aceasta, fie prefera lunile de toamnă, cu temperaturi mai ridicate în alte ţări şi hoteluri mai puţin aglomerate faţă de vârful de sezon”, precizează CEO Paralela 45, Alin Burcea.

Tot în septembrie, din oferta turoperatorului, sunt disponibile şi programele de tip circuit în Grecia, Turcia, Portugalia, Franţa. Numărul acestora vă creşte pe măsură ce se deschid şi mai multe tari pentru romani şi se aşteaptă ca şi numărul turiştilor să fie din ce în ce mai mare.

Asigurare împotriva COVID-19 pentru vacanţele pe litoralul românesc. Care sunt avantajele de care vor beneficia turiştii

Turiştii care achiziţionează sejururi pe litoral pot avea asigurate riscurile împotriva Covid-19 atât în cazul îmbolnăvirilor, cât şi în cazul în care un membru al familiei este suspect de coronavirus şi este obligat să intre în carantină. Dacă turistul se îmbolnăveşte de Covid-19 în timpul călătoriei, atunci va beneficia de protecţie medicală completă, potrivit unui nou tip de asigurare introdus în pachetele de vacanţa de pe Litoralulromanesc.ro

„Am constatat în acest an că unii romani au renunţat să rezerve sejururi la mare de teamă că, în cazul nefericit al infectării cu COVID-19 al unui membru al familiei, vor fi nevoiţi să renunţe la vacanţe şi vor pierde banii. Din acest motiv şi, în plus, pentru că nu ne dorim ca unii turişti să lase rezervarea vacanţei din vara următoare pe ultimul moment şi să piardă, astfel, reducerile Early Booking, aducem în premieră pentru turismul intern o asigurare împotriva COVID-19, prin care persoanele care vor fi nevoite să renunţe la vacanţe din cauza pandemiei îşi vor putea primi înapoi avansurile achitate”, a declarat Ionuţ Nedea, directorul general al litoralulromanesc.ro.

Adauga un comentariu