Info Turism

Vacanţe pentru Revelion 2021. Cât costă o vacanţă de iarnă în Hurghada, Sharm el Sheikh, Antalya sau Heraklion

Publicat: 07 oct. 2020
Vacanţe pentru Revelion 2021. Cât costă o vacanţă de iarnă în Hurghada Sharm el Sheikh Antalya sau Heraklion
Vacanţe pentru Revelion 2021. În oferta Paralela 45 sunt zboruri charter de la Bucureşti către mai multe destinaţii din străinătate

Unul dintre cei mai mari touroperatori din ţară a lansat ofertele de vacanţe pentru Revelion 2021. Astfel, în oferta Paralela 45 sunt zboruri charter de la Bucureşti către mai multe destinaţii din străinătate. Pachetele pornesc de la 388 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, şi au reduceri de până la 33% în perioada de Early Booking.

Mai multe variante de vacanţe de Revelion pe zboruri charter de la Bucureşti sunt disponibile în oferta turoperatorului Paralela 45, începând cu luna octombrie, în destinaţii precum Egipt, Turcia şi Grecia, informează compania într-un comunicat.

Vacanţe pentru Revelion 2021. Pachetele pornesc de la 388 de euro/persoană

Cei care sunt interesaţi pentru petrecerea Revelionului2021 în afara ţării trebuie să ştie că pachetele pornesc de la 388 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, şi au reduceri de până la 33% în perioada de Early Booking. Turoperatorul estimează că mai mult de 2.000 de romani îşi vor petrece vacanţă de iarnă în Hurghada, Sharm el Sheikh, Antalya şi Heraklion.

Charterele iernii spre Hurghada pornesc pe 20 decembrie, fiind programate două curse în decembrie, care cuprind Crăciunul şi Revelionul, şi încă două în prima parte a lunii ianuarie. Pachetele de vacanţă au o durată de şapte nopţi şi costă de la 478 de euro/persoană, în funcţie de hotelul ales, de tipul de masă.

Spre Sharm el Sheikh sunt programate tot patru curse săptămânal, începând din 19 decembrie şi până la jumătatea lunii ianuarie 2021. Vacanţă de iarnă în Sharm el Sheikh costa de la 498 de euro/persoană.

În Antalya se organizează o vacanţă de revelion, în perioada 30 decembrie – 5 ianuarie, şi o alta, de cinci nopţi, începând din 5 ianuarie. Preţul de pornire este de 388 de euro/persoană. Vacanţă de revelion în Heraklion, Creta, începe pe 28 decembrie, durează cinci nopţi şi costă de la 534 de euro/persoană.

„Multe dintre programele de vacanţă pe charter au reducere în primele săptămâni de la lansare, cele mai mari, de până la 33%, fiind oferite de partenerii turci. Termenele de plată stabilite sunt de 10% la înscriere, 40% cu 45 de zile înainte de plecare şi restul cu 14 zile înainte de zbor. Recomandăm turiştilor noştri, indiferent de vacanţă şi destinaţie, ori vârsta, să încheie şi o asigurare medicală&storno, care îi scuteşte de bătăi de cap în situaţii imprevizibile”, a declarat Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

Pe lângă charterele iernii spre destinaţii însorite, turoperatorul are în ofertă şi vacanţe în România, în zonele montate şi balneare, unde hotelierii au anunţat deja programe speciale de sărbători, dar şi în Bulgaria.

Hotelierii au lansat ofertele pentru litoral 2021. Cât de mari sunt reducerile

Chiar dacă sezonul estival abia s-a încheiat, operatorii din turism se întrec deja în pachete turistice, drept dovadă aceştia au lansat ofertele pentru litoral 2021.

Cei care se încumeta să facă rezervările beneficiază de reduceri. La unele hoteluri, sejurul poate fi achitat şi în două raţe. O poliţă de asigurare garantează returnarea banilor, dacă apar situaţii neprevăzute, cum s-a întâmplat de pildă, în acest an, cu pandemia de coronavirus. Turiştii care cumpără de pe acum sejurul de anul viitor fac economii substanţiale.

„Vor beneficia de preţuri mai mici de până la 20% faţă de clienţii care optau pentru o vacanţă tot în această perioadă, dar pentru sezonul 2020“, spune un agent de turism.

Un sejur de cinci nopţi în iunie 2021 costă 1.850 de lei dacă îl rezervaţi acum. Operatorii din turism oferă pentru aceşti bani regim all inclusive la trei stele, în Eforie Nord. Dacă îl rezervaţi pentru iulie, costă 2.390 de lei. În staţiunea Mamaia, preţurile sunt ceva mai ridicate. Pentru aceleaşi condiţii, veţi achita 2.250 de lei în iunie şi 2.460 lei în iulie.

La 4 stele, în preţ sunt incluse doar micul dejun şi prânzul, iar preţurile pleacă de la 400 lei pe noapte.

„Turiştii îşi pot face rezervare anul acesta şi achita un avans anul viitor în luna ianuarie, urmând în funcţie de fiecare hotel în parte, să plătească până la sfârşitul lunii martie”, spune un director de la o agenţie de turism.

Dacă sejururile sunt rezervate cu asigurare, banii vor fi returnaţi în situaţiile neprevăzute, cauzate de pandemie.

Peste 40 de hoteluri de pe litoral au pregătit oferte pentru anul viitor.
Adauga un comentariu