Celebritati

Vadim: Bianca e ‘sclava mafiotului Nicu Gheara, iar Catalin Botezatu ‘un peste’

Publicat: 06 mai 2010

Presedintele Partidului Romania Mare se implica in telenovela amoroasa dintre Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu. Corneliu Vadim Tudor face dezvaluiri despre cei doi, oferind detalii care nu au aparut pana in prezent in presa.

Subiectul privind cearta dintre manechinul Bianca Dragusanu si designerul Catalin Botezatu este tratat si in ultimul numar al revistei ‘Romania Mare’.

La rubrica ‘Saptamana pe scurt’, Corneliu Vadim Tudor le dezvaluie cititorilor cine sunt in realitate cele doua personaje.

‘Toata agitatia Bianca-Bote e o cacealma stupida, de smecheri de mahala’, isi incepe tirul Tribunul. Care continua apoi, sustinand ca Bianca Dragusanu nu este altceva decat o ‘sclava a lui Nicu Gheara’, iar Catalin Botezatu ‘un peste’.

‘Aceasta Bianca e, in realitate, sclava mafiotului Nicu Gheara, iar pederastul Botezatu e pestele care se ocupa de clientii ei. Asta e tot. Sau aproape tot, la nevoie putem furniza mai multe informatii’, se arata in revista ‘Romania Mare’. Ramane de vazut acum daca presedintele PRM va oferi si alte detalii picante despre cei doi.loading...

Adauga un comentariu