Economic Local

Vaduva unui afacerist mort in conditii suspecte este cautata de executori

Publicat: 05 dec. 2018

Saptamana vitoare, pe data de 11 decembrie, executorii judecatoresti organizeaza o licitatie privind vanzarea bunurilor aflate in proprietatea Doinei Dobrincu, fosta Pavlov, sotia afaceristului iesean care s-a sinucis cu o arma de vanatoare. 

Executorii judecatoresti o urmaresc pe Doina Dobrincu pentru a recupera datoriile pe care le-a inregistrat la diferite banci. Datoria este inregistrata la Credit Plus (Gulf) LTD.

Pentru recuperarea creantelor, executorii au scos la licitatie un teren in suprafata de 10.056 metri patrati, situat in extravilanul comunei Letcani. Terenul se afla in proprietatea Doinei Dobrincu si a mostenitorilor garantului ipotecar Bogdan Pavlov. Pe lista bunurilor executate se mai afla un teren in suprafata de 4.644 metri patrati. Ambele fac parte din categoria de folosinta pasune. Pretul total de incepere a licitatiei este de aproape 700.000 lei.

Citeste si: Primaria Iasi se teme de licitatii. Prefera sa ofere contractele direct. Suma promisa este de 1,5 milioane lei

"Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare. Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul sa se prezinte la termenul de vanzare, locul fixat si ora stabilita, avand asupra lor acte de identitate si pana la aceasta data sa prezinte oferte de cumparare", se arata in anuntul publicat de BEJA Sirbu si Vezeteu.

 loading...

Comentarii
  • CHIAR ERAU ÎNGRIJORAȚI PRIETENII DEFUNCTULUI CU PRIVIRE LA STAREA DE BINE A EXPIRATEI ACESTEIA, MARE FERMECĂTOARE DE SCULE A UNOR PROȘTI CU SITUAȚIE MATERIALĂ BUNĂ, CURAȚATE SAU ÎN CURS DE CURAȚARE !

  • DEFUNCT ? CARE DEFUNCT ? AAA, CAMPIONUL ? ALA NU MAI STARNESTE NICI O INGRIJORARE. GATA CU INGRIJORARILE ASTEA DIN DRAGOSTE ! CA MULT A MAI IUBIT ! JIPANUL, BARCILE, UNDITELE, BA CHIAR SI PUSCOCIUL. DE ASTA O FI ALES PUSCOCIUL IN DETRIMENTUL SOTIEI LEGIUITE. IAR EA SUFERA, SUFERA, SUFERA. NU STITI CUM E SA RAMAI VADUVA LA 32 DE ANI. UF, PRIETENI AI DEFUNCTULUI, CE USOR E SA VORBITI DE RAU PE CINEVA. VI-I DOR CUMVA ?

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit