Cancan ultimă oră

Val de critici, după ce au apărut filmări cu Mirela Vaida la un eveniment la care a cântat

Publicat: 06 iun. 2022
Mirela Vaida cu o floare după ureche și zâmbește
Mirela Vaida a ajuns să fie din nou ținta criticilor pe internet, după ce a publicat o filmare de la un eveniment la care a fost invitată să cânte

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, însă puțini știu că aceasta cochetează și cu muzica, în timpul liber. Recent, vedeta a publicat pe contul personal de Instagram o filmare de la o nuntă la care a fost invitată să cânte.

Prezentatoarea de la Acces Direct a fost din nou criticată de internauți. de data aceasta, vedeta a fost invitată la o nuntă să cânte, iar fanii au reacționat imediat.

Mirela Vaida a ajuns să fie din nou ținta criticilor pe internet

Majoritatea urmăritorilor s-au arătat încântați de talentul artistei, însă au fost și internauți care nu au avut o părerea prea bună despre prestația acesteia și au reacționat la postarea prezentatoarei de televiziune.

Mirela Vaida a ajuns să fie din nou ținta criticilor pe internet, după ce a publicat o filmare de la un eveniment la care a fost invitată să cânte. Deși a primis numeroase mesaje de încurajare, în care era apreciată pentru talentul de care dă dovadă, unul dintre urmăritorii prezentatoarei a avut o reacție neașteptată.

„Așa ai ajuns?…Nesătulă de bani să cânți pe la nunți!…Vai de capul tău!..”, a fost mesajul postat de internaut, în dreptul videoclipului publicat de vedetă pe rețelele de socializare.

Cum a ajuns Mirela Vaida să facă muzică?

Mirela Vaida nu are la bază studii în domeniul muzical și nici în cel al televiziunii. Vedeta a povestit în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni online, găzduită de Pepe, că a absolvit, de fapt, Dreptul, însă nu a apucat să profeseze.

În televiziune a fost angajată prin prisma faptului că îi place să vorbească, iar debutul în muzică a avut loc ărin intermediul concursurilor.

„Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc. Eu mai participasem la concursuri de muzică. Am fost la Mamaia, în ’97. Am mai fost la «Ploaia de stele», în 2001. Inima m-a chemat spre muzică mereu. Eu am cântat foarte mulți ani la nunți. Am început cântând la nunți. Am și folclor, am și evergreen-uri, am și melodii românești, am și lăutărești. Vreo șapte ani am cântat la nunți, după care au venit copiii, unul după altul, și n-am mai putut să țin pasul cu repetițiile și cu nopțile pierdute. Dar la nunți există și un dezavantaj. Cântam toată noaptea, eram singura solistă și duceam greul de la 10 seara și până dimineața, la 5. Și veneam ruptă și vocal.”, a povestit Mirela Vaida, în emisiunea amintită.
Adauga un comentariu