Sport

Valentin Boșca a murit la 57 de ani. Antrenorul CSM Reșița s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Publicat: 24 mai 2021
Valentin Boșca a murit
Valentin Boșca, a murit la 57 de ani după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate destul de grave.

Antrenorul CSM Reșița, Valentin Boșca, a murit la 57 de ani după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate destul de grave. Bărbatul era recunoscut de fanii și conducerea echipei de fotbal ca fiind unul dintre cei mai fideli jucători pe care CSM Reșița i-a avut vreodată.

Tristul anunț a fost făcut de conducerea echipei de fotbal.

Antrenorul CSM Reșița, Valentin Boșca, a murit

Conducerea clubului a făcut o postare pe rețelele de socializare în care își exprimau regretul față de cel care a fost Valentin Boșca.

„Valentin Boșca, unul dintre cei mai longevivi și fideli fotbaliști care au jucat vreodată pentru CSM Reșița, s-a stins din viață. După mai mulți ani de la încheierea carierei de fotbalist, nu a pus ghetele în cui și a continuat să muncească în Valea Domanului.

A fost antrenor secund, fiind și responsabil cu pregătirea portarilor, fiind prezent zilnic pe teren a încercat să le transmită portarilor toate informațiile pe care le-a acumulat de-a lungul carierei de fotbalist.

Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, este anunțul-șoc făcut cu duminică de conducerea CSM Reșița, pe pagina de facebook a clubului.

Valentin Boșca avea probleme mari de sănătate

Emil Șerban, unul din cei mai apropiați prieteni ai lui Vali Boșca și fost fotbalist la FCM Reșița, a povestit despre ultimele momente din viața fostului sportiv.

„Aseară am vorbit cu el. L-am simțit deznădăjduit. Începuse să aibă probleme de sănătate, de ceva timp îl durea șoldul. Și-a făcut recent analize la o clinică din Timișoara și aștepta rezultatul investigațiilor medicale. Era cu moralul la pământ, apropiații lui, familia – soția, fiica-, cei care aflaserăm de aceste probleme, am încercat să-l încurajăm.

Nu eram mulți, pentru că Vali a ales să ducă această luptă cu suferința discret, așa cum a fost și în cariera lui de sportiv, cu ambiție și demnitate – Vali Boșca va rămâne pentru noi un exemplu în acest sens. Din păcate, acum suntem nevoiți să vorbim despre el la timpul trecut. Dar Vali va rămâne mereu în inimile noastre prin tot ce a făcut el, ca sportiv și, în primul rând, ca om.

Odihnește-te în pace, prieten drag! Sincere condoleanțe familiei!”, a declarat Emil Şerban.

Alexandru Teofilovici, fostul mare rugby-ist român, a decedat la începutul lunii mai

Alexandru Teofilovici, fostul mare rugby-ist român, a decedat la vârsta de 92 de ani. Acesta a fost unul dintre jucătorii care au luat parte la una dintre marile realizări ale sportului cu mingea ovală din România, după victoria din meciul cu Franța, scor 11-8.

Fostul rugby-ist se afla în Canada încă din anul 1972, acolo unde a decis să o ia de la capăt și să înceapă o cu totul altă meserie. Anunțul trecerii în neființă a lui Alexandru Teofilovici a fost făcut de pagina oficială a Federației Române de Rugby, în urmă cu doar câteva ore.

În luna martie, o alta glorie a sportului din România a murit la vârsta de 63 de ani. Anton Netolitzchi, fostul mare baschetbalist, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Adauga un comentariu