Actualitate

Valentin Ceausescu, ascuns intr-o vila de 250.000 de euro

Publicat: 13 mai 2011
1
Valentin Ceausescu (63 de ani) s-a mutat in urma cu aproape trei ani din mijlocul Bucurestiului in imediata vecinatate a Capitalei, intr- un complex rezidential situat la 10 kilometri de oras.
Ridicat în 2008, complexul de 17 vile în care sta Valentin Ceausescu împreuna cu Roxana, sotia lui, si cu fata lor de 14 ani se afla în imediata vecinatate a unui lac si a unei paduri, scrie libertatea.ro. Constructia din caramida dispune de etaj si de mansarda si are o suprafata locuibila de cel putin 250 de metri patrati, un numar de 5 camere, mai multe bai si terase, dar si o gradina de câteva sute de metri patrati, cu gazon, încadrata de felinare discrete.
Costul total al unei asemenea case s-a ridicat la predare la suma de 250.000 de euro, ulterior cei interesati optând pentru tot felul de facilitati, cum ar fi jacuzzi, sauna, loc de joaca pentru copii sau alte mofturi moderne. In ciuda crizei, pretul de închiriere al unei asemenea vile este astazi pentru eventualii clienti în jur de 3.000 de euro pe luna.
Comentarii
  • Caderea regimului comunist, în 1989, l-a gasit pe Gigi Becali cu o avere de 3 milioane de lei (aproximativ 150.000 de dolari), suma cu care putini se puteau lauda, tinând cont de restrictiile impuse de lege pe vremea dictatorului Nicolae Ceausescu.

    Prima afacere a lui Gigi Becali facuta imediat dupa Revolutie a fost aducerea, din Turcia, de blugi si tricouri. “Când toata lumea se ducea la turci sa ia 2-3 perechi de blugi, eu aduceam cu tirurile. Îi bagam direct in en-gros-uri iar banii ii primeam pe loc. Nu ma interesa pe mine daca se vindeau sau cat timp le trebuia pentru a scapa de marfa. Aduceam si 10 tiruri de blugi pe saptamana. Banii îi rulam mereu, in fiecare zi“, isi aduce aminte Gigi Becali.
    O BASCULANTA DE BANI, ÎN CURTE
    Apropiati ai patronului Stelei povestesc cum intr-o zi, dupa ce primise bani de la mai multe en-gros-uri pe care le aprovizionase cu haine aduse de la Turci, Gigi Becali a venit acasa, intr-o seara, cu o basculanta de bani. “I-am descarcat in curte, pentru ca nu aveam unde sa-i pun, m-am dus in casa, am luat o folie de celofan si i-am acoperit, pentru ca mi-era teama sa nu ploua peste noapte si sa-i ude“, a rememorat latifundiarul din Pipera episodul muntelui de bani din curte.

Adauga un comentariu