Actualitate

Valentin Dinu: „Am hotarat sa divortam, de comun acord, pentru ca nu ne mai intelegeam!”

Publicat: 03 iul. 2012

Dupa ce a reusit sa uimeasca o tara intreaga cu vocea lui, clasandu-se pe locul III la prima editie a concursului "Romanii au talent", Valentin Dinu face primii pasi pe drumul unei cariere solo, lansandu-si primul single! "Sunt OK" este numele piesei compusa de Marius Moga, special pentru debutul lui Valentin.

Perioada ce a urmat dupa show-ul "Romanii au talent" difuzat pe Pro Tv, i-a adus lui Valentin, pe langa succes in cariera muzicala si o ruptura pe plan sentimental.

Artistul si sotia sa au divortat in urma unor neintelegeri. Valentin specifica foarte clar ca hotararea au luat-o inainte ca acesta sa participe la emisiunea care i-a schimbat viata, asa ca, succesul si notorietatea artistului nu a reprezentat motivul separarii lor.
Ruptura in fosta mea casnicie a avut loc inainte de "Romanii au talent". Am hotarat sa divortam de comun acord pentru ca nu ne mai intelegeam, insa motivele pentru care ne-am separat, prefer sa nu le fac publice si ramana doar intre noi." a declarat Valentin Dinu

ntrebat fiind in grija cui a ramas baietelul lui si al fostei sotii, artistul a raspuns: " Baietelul locuieste cu mama lui si cu actualui ei sot. Nu am stabilit un program strict de de vizite pentru ca am ramas in relatii foarte bune si il pot vedea oricand. Imi petrec mult timp cu el si fac tot posibilul ca baietelul meu sa nu-mi simta niciodata lipsa."

In prezent, Valentin Dinu isi imparte timpul intre concerte, inregistrari si emisiuni tv, unde artistul merge pentru a-si promova cel mai nou single "Sunt OK". Despre piesa cu un titlu sugestiv, artistul declara: "Sunt foarte fericit! Fanii mei au primit cu multa bucurie noua piesa, despre care cred ca va avea un mare succes!"loading...

Adauga un comentariu