Stiri si curiozitati

Valentin Sanfira, nuntă că în povești pe timp de pandemie. Cum s-a cunoscut interpretul cu Codruța Filip – VIDEO

Publicat: 07 apr. 2021
Codruta si Valentin Sanfira pe marginea lacului Snagov la cununia civila
Valentin Sanfira a avut o nunta cu 50 de invitati pe marginea lacului Snagov

Valentin Sanfira a avut o nuntă ca în povesti pe 10 octombrie 2020. Aritstul s-a căsătorit civil cu cântăreața Codruța Filip și și-au uimit invitații cu ținutele purtate. Deși evenimentul a avut loc pe timpul pandemiei de coronavirus, cei doi au respectat normele în vigoare, si totul a fost un real succes.

Petrecerea a fost ținută într-un cort de fițe și fară clasicul dar în plic.

Valentin Sanfira, nuntă ca în povești

Ceremonia a avut loc în aer liber în fața celor mai apropiate persoane din viața lor. La fericitul eveniment au participat 50 de persoane. Locația aleasă de cei doi a fost malul lacului Snagov, iar peisajul a fost unul de basm.

„Plănuisem să facem nunta acum, în octombrie, s-a amânat din cauza pandemiei la anu, o să facem cununia civilă. Automat, amânam și copilul pentru că am picat de comun acord să-l facem după ce ne cununăm în fața lui Dumnezeu.”, a spus Valentin la acea vreme.

Artistul a purtat un costum special, cu broderii meticuloase aurii de-a lungul sacoului.

Soția sa, Codruța, a avut o rochie de un alb sclipitor, cu umeri lați și o crăpătură senzuală care i-a dezvăluit piciorul, atrăgând toate privirile celor prezenți. Melodia care a dat tonul petrecerii a fost și ea una specială și anume tema filmului „Frumoasa și bestia” – Celine Dion & Peabo Bryson.

În locația în care cei doi au ales să sărbătorească, prețul unui meniu pentru o cununie civilă pornește de la 42 de euro. Alături de familii, Valentin Sanfira și Codruța Filip au avut invitați și câțiva colegi de scenă, printre aceștia regăsindu-se Maria Contantin și iubitul ei, dar și Maria Cârneci.

Valentin și Codruta s-au cunoscut la emisiunea realizată de Teo Trandafir la Kanal D

Frumosul cuplu s-a cunoscut in platoul emisiunii moderate de Teo Trandafir la Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, declara pe atunci Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira, declarații despre copil

Valentin Sanfira a ajuns la vârsta de 31 de ani și a fost considerat un adevărat crai până să se căsătorească. Artistul de muzică populară a mai fost implicat în relații cu cu Roxana Vasniuc și cu Cosmina Adam, fostă concurentă la „Miss Hostess România”, actuală co prezentatoare la Acces Direct.

La patru luni de la frumosul eveniment, Valentin făcea primele declarații cu privire la un viitor copil.

”Tătic o să fiu când o să vrea Dumnezeu. Cred foarte tare că momentul în care vin copiii nu îl alegem noi, ci îl alege Dumnezeu”, a spus Valentin Sanfira pe Instagram la acea vreme.

Valentin Sanfira a avut o nuntă ca în povești deși pandemia l-a împiedicat să petreacă exact așa cum și-ar fi dorit. Artistul a specificat că odată cu relaxarea măsurilor împotriva COVID-19 vor face și o petrecere în adevăratul sens al cuvântului.

Adauga un comentariu