Celebritati

VALENTINA PELINEL a fost ceruta in casatorie de CRISTI BORCEA! Cand va avea loc marele eveniment

Publicat: 04 ian. 2017
6
Valentina Pelinel a petrecut sarbatorile de iarna, dar si tecerea dintre ani fara sa-l aiba alaturi pe tatal copiilor ei, Cristi Borcea. Chiar daca nu a fost prezent, fostul actionar i-a pregatit cea mai frumoasa surpriza, chiar de Revelion.
El a sunat-o si i-a spus clar ca o iubeste si, in 2017, va deveni cu adevarat partenera lui oficiala.
Surse din preajma barbatului sustin ca acesta ar fi sunat-o pe Valentina in seara de Anul Nou si ar fi emotionat-o cu vorbele sale.
“Pelinel si-a petrecut Revelionul la ballroom-ul lui de la Strandul Moghioros, iar la miezul noptii, a primit un telefon de la afacerist. Acesta i-a zis ca ea este cea mai importanta femeie din viata lui si ca o iubeste foarte mult, la fel si pe baietelul lor. Mai mult, a tinut sa ii transmita si dorinta lui cea mai mare, aceea ca, in 2017, Valentina sa devina partenera sa oficiala de viata, moment in care ea a fost extrem de impresionata”, au dezvaluit persoane apropiate fostului om de fotbal pentru wowbiz.ro,  care mai spun ca, in acea seara, blondina a purtat pe deget inelul de logodna, din aur roz cu diamant, in valoare de 20.000 de euro.
Adauga un comentariu