Stiri si curiozitati

Valentina Pelinel a postat prima imagine cu gemenele, Rania si Indira

Publicat: 27 mai 2019

Valentina Pelinel a nascut pe 1 martie, iar gemenele sunt perfect sanatoase. Proaspata mamica se bucura de fiecare clipa petrecuta alaturi de copiii ei, insa gandul ei este si la sotul ei, Cristi Borcea, care se afla in inchisoare pentru urmatorii 5 ani.

Valentina Pelinel a nascut in urma cu o saptamana, iar acum se bucura de liniste alaturi de cei trei copii ai sai. Proaspata mamica a postat prima imagine cu gemenele ei si ale lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel nu le-a fotografiat fata, ci doar manutele.

Gemenele se numesc Rania si Indira. Ambele nume provin din sanscrita, iar Rania se regaseste si in limba araba, iar semnificatia lor este una speciala. Rania inseamna Regina (iar in greaca, si Paradis), iar Indira – Frumusete. Dupa cum a anuntat tot Valentina, pe vremea cand inca nu devenise si mama de fete, ambele micute vor primi si un nume traditional, acelasi: Maria.

Cristi Borcea a sunat-o din inchisoare pe Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare si nu a putut fi alaturi de sotia lui in ziua in care aceasta a devenit mamica pentru a doua oara. Chiar daca fizic nu a fost alaturi de ea, afaceristul a stat cu gandul la familia lui. Cristi Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel din inchisoare si i-a transmis un mesaj absolut emotionant. Potrivit informatiilor aparute in presa, Cristi Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel din inchisoare si i-a spus ca o iubeste.loading...

Adauga un comentariu