Cancan

Valentina Pelinel a recunoscut cum a rămas, de fapt, gravidă, în timp ce Borcea era la închisoare! „Da, voi spune pentru prima dată. Nu e o ruşine…”

Publicat: 22 nov. 2020
valentina pelinel si cristian borcea
Valentina Pelinel a recunoscut cum a rămas, de fapt, gravidă, în timp ce Borcea era la închisoare. Aceasta a mărturisit că a apelat la fertilizarea în vitro

Recent, Valentina Pelinel a recunoscut cum a rămas, de fapt, gravidă, în timp ce Borcea era la închisoare. Aceasta a mărturisit că a apelat la fertilizarea în vitro. Fostul model a spus că că ultimă sarcină cu cele două fetiţe gemene nu ar fi fost realizabila fără fertilizarea în vitro.

Valentina Pelinel mărturiseşte că nu a fugit niciodată de acest subiect, doar că nu a înţeles niciodată de ce fertilizarea este un subiect tabu în România.

Valentina Pelinel a recunoscut cum a rămas, de fapt, gravidă

Sarcinile Valentinei Pelinel au fost întotdeauna subiecte pentrupresa din România. Recent, ea a spus adevărul despre copiii pe care îi are cu Cristi Borcea.

Valentina Pelinel, soţia lui Cristi Borcea, a recunoscut că a apelat la fertilizarea în vitro. Fostul model mărturiseşte că ultimă sarcină cu cele două fetiţe gemene pe care le are cu Borcea, nu ar fi fost realizabila fără fertilizarea în vitro.

Într-un interviu pentru OK! Magazine, Valentina Pelinel mărturiseşte că nu a fugit niciodată de acest subiect, doar că nu a înţeles niciodată de ce fertilizarea este un subiect tabu în România.

„Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a declarat Valentina Pelinel pentru revista OK Magazine România.

„Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate”, a adăugat Valentina.

Valentina Pelinel spune că perioada în care Borcea a fost reţinut a fost una foarte dificilă.

A fost foarte greu emoţional, având în vedere faptul că eram însărcinată. N-am ales să merg la terapie, ci am făcut terapie prin sport. Acolo mă regăseam şi mă echilibram. Mă ajută să nu mă mai gândesc la probleme. Făceam şi exerciţii speciale pentru sarcină. Cel mai greu îmi era că nu-l aveam alături şi-mi doream să trăiască şi el perioada aceea frumoasă alături de mine. Am recuperat după aceea. Copiii sunt cei care mi-au dat foarte multă putere în acea perioadă, a mai spus Valentina Pelinel.

Modelul care a fost căsătorit cu fostul pedelist Cristian Boureanu mai are un băieţel cu Cristi Borcea, acesta fiind primul lor copil.

Relaţia dintre cei doi a devenit publică în 2016, când Cristian Borcea era deja în închisoare de doi ani. În acel moment, Valentina Pelinel anunţa că este însărcinată. După naşterea băiatului, care a primit numele Milan, în luna iunie a acelui an, Borcea a confirmat că este cel de-al şaptelea copil al său.

Cu cine seamănă fetiţele Valentinei Pelinel. Acestea au un an şi jumătate

Valentina Pelinel a publicat pe o reţea de socializare mai multe imagini cu cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Gemenele Indira şi Rania sunt din ce în ce mai frumoase, lucru pe care l-au remarcat şi fanii blondei. Vedeta le-a spus fanilor ei şi cu cine seamănă gemenele.

„Da, una seamănă cu mami şi una cu tati”, a spus Valentina Pelinel.

Dar şi Milan, băieţelul celor doi, s-a tranformat într-un puşti extrem de simpatic. Acesta cucereşte pe toată lumea la cei patru ani ai săi.

Adauga un comentariu