Cancan ultimă oră

Valentina Pelinel, într-o formă de invidiat, chiar și la 40 de ani. Care este secretul soției lui Cristi Borcea

Publicat: 25 mai 2021
Valentina Pelinel într-o formă de invidiat chiar și la 40 de ani. Care este secretul soției lui Cristi Borcea
Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel, în vârstă de 40 de ani, este într-o formă de invidiat. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că nu are niciun secret, ci încearcă să aibă grijă cât se poate de corpul ei, după cele două nașteri avute.

Fotomodelul Valentina Pelinel a declarat că încearcă să aibă grijă de fizicul ei în mod regulat. Are o anumită disciplină, de la care nu se abate, decât cu mici excepții. Merge la sală de 4-5 ori pe săptămână, la ședințe de masaj și la terapii de întreținere corporală. A precizat că nu ține nicio dietă și mănâncă tot ce își dorește, pentru că este „pofticioasă”. Cu toate acestea, este atentă la calitatea alimentelor pe care le consumă.

„Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, într-o formă de invidiat: „Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii”

Valentina Pelinel a declarat pentru actualitate.net că se bazează pe sport și pe o dietă echilibrată. Merge zilnic la sală și are 65 de kilograme. Soția lui Cristi Borcea și-a dorit să ajungă la această greutate, pentru că așa se simte cel mai bine.

„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a spus Valentina Pelinel.

Cu toate acestea, Valentina Pelinel a mărturisit că a avut probleme cu greutatea, după ce le-a născut pe gemene. Aceasta a menționat că a rămas cu aproximativ trei kilograme în plus.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.”, a mai spus Valentina pentru sursa citată mai sus.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea își mai doresc încă un copil

Valentina Pelinel și Cristi Borcea îşi mai doresc un copil. Au împreună un băiat şi două fete. Cei doi sunt căsătoriţi de câţiva ani. Chiar dacă, la început, relaţia lor a stârnit rumoare, iar Borcea a sta un timp după gratii, au trecut peste toate obstacolele.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copiii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a dezvăluit Valentina Pelinel recent.

Cristi Borcea, în vârstă de 51 de ani, a spus că soţia lui mai vrea un copil. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace.”
Adauga un comentariu