Magazin

Valentina Pelinel, primele declaratii despre presupusa relatie cu Cristi Borcea

Publicat: 29 mart. 2015

La aproape un an de la anuntul seprararii de Cristi Boureanu, Valentina Pelinel s-a hotarat sa spuna lucrurilor pe nume. Fosta doamna Boureanu a explicat daca a avut sau nu vreo legatura amoroasa cu Cristi Borcea, fostul actionar de la Dinamo despre care presa a speculat ca fostul fotomodel l-ar fi vizitat la penitenciar in mare secret.

Valentina Pelinel se simte linistita dupa divortul de Cristian Boureanu, insa isi doreste sa-si gaseasca sufletul pereche mai mult deciat ar vrea sa mai imbrace inca o data rochia de mireasa.

„Am experimentat acest lucru. Am avut si ziua mea de printesa. Se spune ca este cea mai frumoasa zi din viata ta. Pentru mine a fost doar o petrecere. In momentul de fata sunt indragostita de … viata. As vrea sa-mi gasesc sufletul pereche. Dupa divort, am remarcat ca am mai mult timp pentru mine”, a spus fostul manechin.

Citeste si PROBLEME GRAVE pentru Cristian Boureanu: „Am ramas stramb si…”

Valentina Pelinel a vorbit si despre zvonurile potrivit carora motivul separarii de politician ar fi fost Cristi Borcea. Ea a negat ca ar fi avut vreo legatura amoroasa cu omul de afaceri si a subliniat ca nu a fost insarcinata. Intrebata daca a  simtit nevoia sa-i ofere actualei sotii a lui Borcea explicatii despre articolele din presa, Valentina Pelinel a fost foarte transanta.

„Eu nu ma justific in fata nimanui. Nici macar in fata mamei mele, care este sangele meu, vorba aceea. Daca am luat o decizie, ea trebuie sa o accepte, doar e mama mea. Nu am simtit nevoia sa ma dezvinovatesc. Zvonul ca as fi fost insarcinata a aparut dupa ce m-a sunat o doamna jurnalist care mi-a spus ca detine aceste informatii pe surse. I-am explicat ca nu are cum sa cunoasca adevarul mai bine decat mine si daca ar fi sa fiu insarcinata este clar ca nu as putea ascunde pentru prea mult timp acest lucru. La fel as pati si daca as avea o noua relatie”, a completat Valentina Pelinel la Antena Stars.   

Citeste si  Prima reactie a Valentinei Pelinel dupa pronuntarea divortului de Boureanu

Imediat dupa anuntul divortului Valentina Pelinel a stat o perioada la New York unde si-a lansat in colaborare cu o prietena o linie de bijuterii care a prins foarte bine la public.loading...

Adauga un comentariu