Auto-Moto

Valentino Rossi vrea sa ramana la Ducati

Publicat: 11 ian. 2012

Pilotul italian de motociclism-viteză Valentino Rossi, caştigătorul a şapte titluri de campion mondial la clasa MotoGP, doreşte să-şi prelungească cu doi ani, pană în 2014, contractul cu actuala sa echipă, Ducati.

‘Vreau ca Ducati să devină cat mai rapidă înainte să mă retrag. Imi doresc un nou contract cu Ducati, pe doi ani, poate ultimul din cariera mea’, a declarat ‘Il Dottore’.
Italianul consideră, totodată, ‘puţin probabilă’ posibilitatea de a-l revedea în viitor ‘pe o japoneză’ (Yamaha sau Honda), precizand că prioritatea sa o reprezintă Ducati, însă este conştient de faptul că echipa italiană mai are de muncit pentru a ajunge din urmă rivalele sale japoneze. ‘Ştim că există o întarziere de peste o secundă (pe tur) de recuperat. Obiectivul nostru trebuie să-l reprezinte apropierea de Honda şi Yamaha, iar abia apoi putem intra în lupta pentru victorie’, a adăugat Rossi.
In varstă de 32 ani, Valentino Rossi a sosit în 2011 la Ducati, clasandu-se pe locul 7 în Campionatul Mondial de MotoGP, fără să caştige niciun Mare Premiu în sezonul trecut, o premieră în 15 ani de carieră.

 loading...

Adauga un comentariu