National

Valeriu Steriu s-a hotarat sa candideze la sefia UNPR

Publicat: 08 mart. 2016
1

Valeriu Steriu s-a hotarat sa isi depuna candidatura pentru functia de presedinte al UNPR, dupa ce Gabriel Oprea a demisionat din aceasta functie si l-a recomandat pe Steriu pentru a-i lua locul, au declarat surse politice.

Valeriu Steriu isi va anunta candidatura cel mai probabil saptamana viitoare si are sanse reale de castig, fiind sustinut de majoritatea filialelor UNPR, au sustinut surse politice.

Steriu il va avea contracandidat pe Ioan Iovescu care si-a anuntat marti intentia de a candida pentru functia de presedinte al UNPR.

„Doresc la alegerile acestea sa candidez pentru functia de presedinte UNPR, tinand cont si de faptul ca cei mai multi parlamentari provin din PPDD. (…) Vreau sa reformez acest partid, sa-i schimb denumirea. Analizand cum s-a format UNPR si cum s-a dezvoltat, mi-am dat seama ca a absorbit mai multe partide si ar fi potrivit ca acest partid sa ia o noua denumire si eu m-am gandit la denumirea de ACC, Alianta Crestina de Centru”, a declarat, marti, Iovescu.

Consiliul National al UNPR se va reuni la 26 martie cand va fi ales noul presedinte al partidului.

Potrivit unor surse din UNPR, conducerea partidului se asteapta ca in urmatoarea perioada mai multi parlamentari sa demisioneze din partid.

„Ne asteptam sa plece cinci, poate zece parlamentari, dar garnitura UNPR va ramane”, au precizat surse din UNPR.

Adauga un comentariu