Mozaic muzical

Vali Barbulescu, dezvaluiri despre Otniela dupa ce a parasit Ferma: «A fost un experiment, o joaca»

Publicat: 05 apr. 2019

Dupa ce a fost eliminat din Ferma in urma duelului cu Silviu Tolu, Vali Barbulescu a explicat cum a decurs pentru el experienta din competitia televizata si a vorbit si despre un subiect mai „sensibil” pentru acesta, despre care voiau sa auda cu siguranta toti telespectatorii emisiunii TV: Otniela.

Fostul DJ a flirtat o perioada de timp cu una dintre colegele lui cu care a impartit „baraca banditilor”, Otniela, care a reusit sa fure mai multe inimi pe parcursul show-ului. Blondina parea insa ca ii impartasea sentimentele lui Barbulescu, acest lucru observandu-se in special dupa ce concurentul a parasit Ferma.

In cadrul ultimelor discutii purtate de cei doi, Otniela i-a marturisit lui Vali ca nu si-ar dori sa lase „lucrurile” dintre ei asa, avand in vedere ca cei doi nu au apucat sa „puna in practica” discutiile intense pe care le purtau afara, sub clar de luna, departe de colegi, insa nu indeajuns de departe de camerele de luat vederi.

Ce spune Vali Barbulescu despre relatia cu Otniela

Desi au avut si divergente, din cauza comportamentului indecisiv al Otnielei, inainte ca Vali sa intre la duel, cei doi s-au tinut de mana, iar despartirea dintre ei a reusit sa aduca rapid lacrimi pe fata Otnielei.

Totusi, dupa plecarea lui Vali Barbulescu de la Ferma, situatia lui de acasa nu a mai fost pusa in pericol de Otniela, avand in vedere ca DJ-ul are iubita de 10 ani, pe Delia Tudose. Aceasta a dezvaluit recent ca nu s-a simtit deloc amenintata de „Shakira”, desi comportamentul afisat de Vali pe parcursul emisiunii cu privire la Otniela nu i-a adus acestuia prea multa cinste, avand in vedere ca era deja intr-o relatie.

Pe retelele de socializare, Vali a tinut sa explice ulterior situatia. Nici de Otniela nu auzisem, nici nu stiam ca exista. I-am cunoscut pe fiecare, am stat de vorba cu fiecare. Toti au cate ceva fain. La fel, toti au cate ceva care nu a rezonat cu mine”, a declarat Vali Barbulescu.

„Relatia cu Otniela este o relatie faina. Otniela este o tipa inteligenta, o tipa frumoasa, Otniela este o tipa ce poate oricand sa pozeze, poate sa aiba o cariera in sensul asta. Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joaca, o joaca frumoasa, nu mi-am ascuns sentimentele de admiratie pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodata mai mult de atat”, a afirmat el, pentru a pune capat zvonurilor odata pentru totdeauna.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit