Actualitate

Vamesii de la Albita raman in arest VIDEO

Publicat: 28 oct. 2013
1
Astazi s-a judecat recursul formulat de cei 17 vamesi de la Albita, arestati preventiv pentru coruptie, Curtea de Apel Iasi respingand solicitarea inculpatilor de a fi cercetati in stare de libertate. Astfel, vamesii vor ramane in arest preventiv.
Marti, 22 octombrie, procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) au organizat ample perchezitii la Vama Albita, dar si la domiciliile a 32 de suspecti, in total fiind facute perchezitii la 50 de adrese, unde au fost descoperite sume de zeci de mii de euro. 
Potrivit primelor date din ancheta, vamesii permiteau traficantilor sa faca naveta intre Romania si Republica Moldova cu marfa de contrabanda, mai precis tigari. Acestia primeau bani pentru a face posibil traficul prin punctul de trecere a frontierei.
Comentarii
  • Nerusinatii si nesimtitii,nu au facut altceva decat sa-si realizeze bugetele personale.In rest nimic.Coruptii Romaniei.In puscarie si sa restituie sumele care nu l-i se cuveneau.Fara nici o posibilitate de a se mai integra in munca.Datorita lor si a altor categorii de mizerabili, Romania este privita ca oaia neagra a Europei,de aceea drepturile noastre sunt indoielnice.

Adauga un comentariu