Fotbal extern

Van Gaal: „Noi am provocat propria infrangere”

Publicat: 16 mart. 2011
8
„Noi am provocat inca o data propria noastra infrangere„, a declarat cu regret antrenorul Louis van Gaal dupa eliminarea echipei Bayern Munchen din Liga Campionilor, ca urmare a infrangerii suferite (2-3) pe teren propriu in fata italienilor de la Inter Milano, dupa ce au condus cu 2-1.
„Cand pierzi un astfel de meci, este foarte deceptionant, dar cel mai deceptionant este ca am provocat inca o data propria noastra infrangere. Nu este pentru prima oara in acest sezon cand ni se intampla asta si nu am invatat din greseli. Este pacat, pentru ca ne-am creat multe ocazii pe care nu le-am concretizat. In repriza secunda nu am fost suficient de compacti, am lasat prea multe spatii adversarului nostru, care ne-a pedepsit”, a precizat van Gaal.
„Este o deceptie pentru toata lumea si trebuie sa ridicam repede fruntea sus. Am reusit sa o facem cu Hamburg (6-0, sambata in campionat), dupa trei infrangeri consecutive. Am avut o saptamana pentru a pregati acest meci, acum avem trei zile pana la urmatorul meci”, a adaugat tehnicianul olandez.
Adauga un comentariu