Stiri

Vanatoare de comori pentru utilizatorii Orange

Publicat: 07 sept. 2011

Orange a pregatit o surpriza pentru utilizatorii de smartphone cu sistem de operare Android, iOS sau BlackBerry OS.

Vanatoarea de comori, „The Goodies Hunt„, se desfasoara intre 7 si 15 septembrie, in Centrul Vechi din Bucuresti. Pentru a intra in concurs, utilizatorii trebuie sa isi descarce aplicatia gratuita The Goodies Hunt din App Store, Android Market sau BlackBerry Appworld.

Primul participant care descopera cele 9 indicii ascunse in Centrul Vechi va castiga noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1. Exploratorul de pe locul doi va primi un HTC ChaCha, smartphone-ul cu buton de Facebook integrat. Au sanse sa castige multi alti utilizatori, pentru ca in spatele indiciilor sunt ascunse premii surpriza din plin.

Cele 9 indicii sunt coduri QR care odata descoperite trebuie scanate cu ajutorul aplicatiei The Goodies Hunt. Fiecare cod QR scanat dezvaluie o ghicitoare care conduce la urmatorul indiciu. Mai multe informatii despre inscrierea in concurs sunt disponibile pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/.

Cautarea comorii incepe astazi, 7 septembrie, iar castigatorul va fi anuntat in cadrul aplicatiei si pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/, dupa incheierea concursului, pe 19 septembrie.loading...

Adauga un comentariu