National

Vanatorul disparut, gasit IMPUSCAT IN CAP

Publicat: 17 sept. 2014
1
Vanatorului din Bihor, suspectat ca si-ar fi impuscat un prieten in inima, la o partida de braconaj, a fost gasit in aceasta dimineata impuscat in cap. Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit la o distanta de 3.4 kilometri departare de locul unde a fost gasit si prietenul sau, impuscat in inima.
„In acest moment nu putem vorbi de o sinucidere, doar dupa ce va fi efectuata autopsia. Noi nu spunem ca e crima, poate fi ucidere din culpa. In acest moment cercetam infractiunea de ucidere din culpa”, a declarat, la Romania TV, Alin Leucea, procuror sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.
Vanatorul de 35 de ani din Bihor a plecat, vineri seara, cu un vecin pe un camp la vanatoare. Sambata dimineata sotia acestuia a vazut ca barbatul nu se mai intorsese acasa si l-a sunat pe cumnatul sau sa ii ceara ajutorul. Fratele barbatului si mai multi localnici au plecat sa il caute si l-au gasit impuscat in inima si cu rani la cap. Pusca vanatorului a fost gasita si ea sub trupul neinsufletit al acestuia. Vecinul care il insotise pe barbat la vanatoare disparuse de vineri, potrivit romaniatv.net.
Adauga un comentariu