Magazin

Vanghelie nu a primit voie sa organizeze petreceri cu mici anul acesta

Publicat: 01 mai 2012
1

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat pentru gandul ca nu a primit autorizatie de la primarul Capitalei Sorin Oprescu sa organizeze un concert de 1 Mai in Parcul Izvor, ci doar in Parcul Sebastian.

„Mi-a dat autorizatie printre betoane si pe alei in parcul Sebastian din Sectorul 5. Nu am primit autorizatie pentru parcul Izvor„, a precizat pentru gandul vicepresedintele PSD. Aceasta este cea de-a doua lovitura primita de Vanghelie, caruia ii fusesera interzise de Victor Ponta petrecerile cu mici.

Primarul Sectorului 5 a adaugat ca de 1 Mai nu se vor servi traditionalii mici, ci doar cola. „Totul va fi cu bani. Nu va fi nimic gratis”, a subliniat Vanghelie.

Autorizatia primita in Parcul Sebastian a dat peste cap planurile edilului. Acesta dorea ca la concertul organizat de PSD sa asiste, pe parcursul intregii zile, aproximativ 40.000 de bucuresteni.

„De 1 mai o sa organizam un concert unde vom invita toti bucurestenii la un concert extraordinar in Parcul Izvor unde vor veni toti cei care vor sa fie alaturi de noi sa petrecem acolo de 1 Mai. Fara mici si fara bere ca sa nu ma mai intrebati dumneavoastra. Nu ati inteles ca acesta este noul mesaj fara mici si fara bere. Nu cred ca se vor plictisi bucurestenii. Sunt foarte multi tineri care vor sa asculte o muzica buna”, sustinea Vanghelie in urma cu doua saptamani.

Sursa: gandul.info
Adauga un comentariu