National

Vanghelie povesteste „cum face Ponta” in partid: „Miau, miau, miau, miau” – VIDEO

Publicat: 28 nov. 2014
1
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a sustinut, intr-o emisiune televizata, ca „Victor Ponta trebuie sa plece acasa” si ca nu se va opri pana nu face „un grup parlamentar” sa schimbe actualul guvern.
Vanghelie a spus, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca a fost sunat de mai multi parlamentari, „din mai mult zone”, nu doar de la PSD.
„N-am sa ma opresc pana n-am sa fac un grup parlamentar sa schimb acest guvern incompetent. Victor Ponta trebuie sa plece acasa. (…) Am sa ma ocup si am sa fac toate demersurile pana cand acest om va pleca si din fruntea Guvernului si din PSD”, a sustinut el.
El a adaugat ca in urmatoarea perioada intentioneaza sa faca „un plan de organizare” pe care sa-l prezinte public.

Citeste si: Ponta acuzat ca a santajat PSD pentru excluderea lui Geoana, Vanghelie si Sova

Vanghelie a mai spus ca are in vedere lansarea unui departament, „cu niste tineri pregatiti”, care sa monitorizeze activitatea Guvernului. „Voi face o radiografie a ceea ce face acest guvern”, a mentionat el.
„Sunt dispus sa pun umarul, cu niste parlamentari din aceasta tara, sa formam un guvern adevarat, care trebuie sa schimbe regulile in aceasta tara”, a mai sustinut el.
De asemenea, Marian Vanghelie a opinat, raspunzand unei intrebari, ca Victor Ponta nu va ramane la guvernare mai tarziu de Pasti.
„Sunt multi oameni in PSD care nu mai suporta pacaleala lui si el o sa vada in urmatoarea perioada, in urmatoarea saptamana, doua saptamani, daca sunt bun, daca nu sunt bun, daca ma iubeste lumea, daca nu ma iubeste lumea (…) Ii transmit public: doua saptamani, Victor, nu dureaza mult si incepem sa ne vedem valorile impreuna (…) eu nu sunt premier, nu sunt nici presedinte de partid, o sa fac un ONG micut si o sa comunic cu toti romanii, cu toti din partid, cu parlamentarii, cu parlamentarii si de la celelalte partide”, a mai spus el.

Citeste si: Marian Vanghelie: A fost o EXECUTIE. Lui Ponta si Dragnea le e FRICA de Congres

In emisiunea televizata, Vanghelie l-a criticat vehement pe Victor Ponta, el sustinand, intre altele, ca acesta ar fi dorit sa fie „un fel de Traian Basescu, o copie, dar nu i-a reusit ca e un kitsch„.
Comitetul Executiv National al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.
Sursa: gandul.info 
Adauga un comentariu