National

Vanghelie se autodenunta si spune cum si-a facut averea: „Veneam acasa cu cate doi saci de bani pe zi”

Publicat: 28 aug. 2015
Primarul suspendat Marian Vanghelie, care tot asteapta in aceste zile sa devina tata (iubita lui Oana Mizil sustinand ca va naste pana la sfarsitul lunii o fetita) se autodenunta chiar din arestul la domiciliu.
Acesta povesteste intr-un interviu cum si-a facut averea la negru, pe vremea cand nu exista Garda Financiara si venea acasa cu ‘doi saci de bani in fiecare zi’.
„Pai, la noi, in Romania, suna ciudat sa spui dom’ne, am inceput cu un chiosc … 
N-am inceput cu un chiosc, am inceput cu mai multe chioscuri si cu magazine, dar am facut bani in paralel si din putina productie pentru ca lucrasem in cooperatie, am facut bani si din actul comercial pentru ca nu exista Garda Financiara, nu exista nimic, totul era la negru, trebuie sa spunem lucrurile exact asa cum au fost.
 
Si se vindea, veneam acasa cu cate doi saci de bani pe zi de la toate magazinele, luam masini din targ de la Ghencea si le vindeam, nici macar factura nu apucai sa faci, faceai chitanta de mana, tu vindeai saptamana viitoare la altul, intelegeti, il puneai sa faca actele direct cu proprietarul si faceai o chitanta de mana”, a declarat Vanghelie.

 loading...

Comentarii
  • Acum, radem-glumim dar Vanghelie are dreptatea lui. In sensul ca , timp de 20 de ani, nimanui nu i-a pasat de corectitudinea actului de comert; pur si simplu erai scos de pe piata daca tu defilai corect in timp ce altii combinau de toate. Si vii astazi si bagi la puscarie rezultantele politicii fiscale de pana acum? Parca nu e ok..parca am fi toti niste soareci de laborator, care depind mereu de conducerea unitatii de cercetare.

Adauga un comentariu