Local

Vanzatorii de alcool si tigari, sanctionati

Publicat: 29 apr. 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:218374;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Filtre in piete pentru bisnitari de tutun si alcool

Politistii sectiilor 1 si 6, impreuna cu agenti vamali, au organizat controale in vederea prevenirii si combaterii actelor ilicite de comert. In urma actiunii in zonele pietelor agroalimentare, au confiscat 35 litri alcool si 153 pachete de tigari de provenienta straina. Politistii au depistat in Piata Nicolina doi barbati din judetul Iasi care incercau sa comercializeze tigari si alcool. „Maricel S., de 21 ani, si  Ciprian I., de 44 ani, au fost depistati oferind spre vanzare 100 pachete tigari si 15 litri alcool, fiind sanctionati cu amenda în valoare de 2.000 lei fiecare, conform OG 92/2003 privind aplicarea Codului Fiscal”, a declarat Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.
De asemenea, in urma controalelor a fost sanctionata si o femeie din Republica Moldova care comercializa bauturi alcoolice. „Aliona B., de 36 ani, depistata in Piata Alexandru cel Bun, a fost sanctionata contraventional conform Legii 12/1990, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscarii”, a spus Madalin Taranu. Valoare totala a sanctiunilor aplicate a depasit suma de 4.000 lei.

Comentarii
  • azi,30 aprilie,am trecut prin spatele pietii nicolina si cioroii strigau in gura mare:tigari-tigari.deci nu inteleg au facut razie doar sa ia dreptul? p.s. domnilor politisti,acolo la gradinita aia after skooll se vand tigari,sau nu mai este perimetrul „din spatele pietii nicolina”

Adauga un comentariu