Diete si regimuri

Varsta ideala pentru a incepe o dieta

Publicat: 02 mai 2014

Secretul reusitei unei cure de slabire are legatura si cu varsta, potrivit unui sondaj recent.

Varsta ideala pentru a incepe o cura de slabire este de 32 de ani in cazul femeilor si de 31 de ani pentru barbati, informeaza ziare.com, care citeaza Medisite.

Pentru 82% din cele o mie de persoane care au raspuns la sondajul realizat de Forza Supplements, varsta de 30 de ani reprezinta un punct de cotitura in viata, propice pierderii ingreutate. La aceasta varsta, sunt prioritare pentru respondenti forma fizica si starea buna a sanatatii.

3 pasi importanti in cura de slabire

In schimb, la 40 de ani, urmarea unei cure de slabire ar fi mai dificila, pentru ca aspectul fizic nu ar fi atat de important, au spus 54% dintre cei chestionati, in vreme ce 59% dintre ei sunt de parere ca la 20 de ani, probabilitatea de a tine un regim este mai mica, pentru ca la aceasta varsta oamenii nu sunt casatoriti si se distreaza mai mult.

In cazul femeilor, sarcina si casatoria explica de ce 32 de ani este varsta potrivita pentru a incerca odieta. Peste o treime dintre ele (37%) au spus ca intervalul cuprins intre 30 si 35 de ani este cel mai potrivit pentru a slabi. 56% dintre femei au spus ca le-a fost mai usor sa slabeasca dupa ce au nascut. 

Descopera fructul ideal intr-o cura de slabire loading...

Adauga un comentariu