Funny

Varul condamnat pentru crima al lui Dany Vicol a jurat sa se razbune pe Mario Iorgulescu: „Dinte pentru dinte! Daca ajunge la inchisoare, il…”

Publicat: 16 sept. 2019

Numai in pielea lui Gino Iorgulescu, seful LPF, sa nu fii! Mario, fiul sau, a provocat un terifiant accident rutier, in care un tanar, Dany Vicol, a murit. Rudele celui decedat cer sa se faca dreptate, mai ales pentru ca Mario ar fi incalcat multe reguli de circulatie, fiind baut, drogat si conducandu-si bolidul cu 240 de km/h. CANCAN.RO are informatii de ultima ora despre planul pus la cale de varul lui Dany Vicol si vi le prezinta mai jos.

Acum o saptamana, in zori, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, provoca un accident rutier, in urma caruia Dany Vicol (24 de ani) isi pierdea viata. Fiul sefului LPF conducea un bolid de lux cu peste 200 de km/h. Mai mult, ar fi fost baut si drogat. A pierdut controlul volanului, a izbit marginea drumului, care l-a aruncat pe celalalt sens de mers, iar acolo a lovit frontal o alta masina. Praf s-au facut amandoua, iar Mario a scapat cu viata, fiind insa internat in stare grava. Doar aparatele il tin in viata.

mai multe AICIloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit