Retete cu carne

Varza cu afumatura

Publicat: 17 sept. 2019

Fie ca ti-ai petrecut vacantele la bunica de la tara, fie ca atunci cand veneai de la scoala dadeai fuga in bucataria ei, e imposibil sa nu fi gustat aceasta mancare simpla, dar atat de gustoasa. Ce zici, o prepari si tu?
 
Ingrediente

  • 2 kg varza
  • 3 carnati afumati
  • 1 ciolan afumat cu os (1 kg)
  • 2 linguri bulion
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper, dupa gust

Mod de preparare:

Fierbi ciolanul afumat pana se desprinde de pe os si pastrezi doar carnea, pe care o rupi in fasii. Prajesti carnatii in putin ulei, apoi ii portionezi. Cureti varza, o toci, ii dai un praf de sare si o pui la calit in restul de ulei. Cand e aproape gata si zeama a scazut, adaugi bulionul, carnea afumata si carnatii. Potrivesti gustul de sare si piper si mai lasi vasul pe foc 10 minute, sa se combine aromele. 



loading...

Adauga un comentariu