Internationale

Varza de Bruxelles gratinata

Publicat: 04 mai 2011

Ingrediente:

– 400 g varza de Bruxelles congelata
– 2 oua
– 200 grame de cascaval ras
– 100 grame smantana
– o lingura de unt
– 2 linguri de amidon sau faina
– 100 ml de lapte
pesmet
piper
sare
oregano
– putin foietaj
susan

Mod de preparare:

Punem varza in apa fierbinte sa se opareasca pt cca 10 minute, apoi o lasam la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un ibric punem untul la topit si adaugam amidonul, stingem cu lapte si smantana. Condimentam cu oregano, piper si sare. Cascavalul il radem marunt si il amestecam cu ouale. Intr-un vas de yena uns cu margarina punem verzele si adaugam sosul. Pe deasupra punem cascavalul cu ou amestecat. Presaram pesmetul pe deasupra. Taiem fasii din foietaj si le punem deasupra, presaram susan… Incingem cuptorul la 200 grade si bagam vasul in cuptor, pentru cca 25 minute.

Acum lasam sa se raceasca bine. Se serveste rece.



loading...

Adauga un comentariu