News Flash:

Varza murata, remediul anti-mahmureala

29 Iulie 2010
5415 Vizualizari | 1 Comentarii
Varza Murata
Zeama de varză sau moarea de varză cum i se mai spune, nu este altceva decat zeama rezultată prin scurgerea verzei murate. Este un extract 100% natural din varză, îmbogăţit cu fermenţi şi enzime, cu principii active de la plantele aromatice puse în murături, şi sare. Acesta are puterea de a vă scăpa de neplăcerile cauzate de mancărurile mai grele. In plus, acest remediu nu foarte grozav ca miros, dar extrem de sănătos este în acestă perioadă la îndemana oricui. Hidratarea puternica ajuta dupa o betie Starea generală proastă de după beţie, contrar celor afirmate de mulţi, nu trece consumand bere, avertizează doctorii. Cei care traversează stări de „mahmureală” trebuie să se hidrateze foarte mult (să bea apă), pentru a scoate alcoolul din sange şi să consume lichide dulci, deoarece glucoza face bine sistemului nervos. Medicii îi sfătuiesc pe cei care trec prin astfel de experienţe să ia înainte de culcare o tabletă de multiminerale. De asemenea, pot încerca să se „dreagă” cu ceva varză acră crudă, suc de roşii sau zeamă de varză. Durerile de cap şi starea generală proastă, caracteristice mahmurelii, sunt consecinţele unui consum exagerat de alcool, acesta eliminand lichidele şi, împreună cu ele, substanţele minerale din organism. In consecinţă apare şi scăderea glicemiei. Mahmureala poate fi prevenită prin consumul de apă minerală între două pahare de alcool. Nu amestecaţi băuturile alcoolice Specialiştii nu recomandă să se bea mai mult de două feluri de băuturi alcoolice cu aceeaşi ocazie, iar după vin sau şampanie niciodată bere. Nu în ultimul rand, este indicat ca înainte să beţi alcool să mancaţi foarte bine. In această situaţie, pereţii stomacului absorb cantităţi mai reduse de alcool.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022682 (s)