National

Vasile Blaga: Nu am facut niciodata blat cu PSD. E o prostie!

Publicat: 04 iun. 2015
1

Co-presedintele PNL Vasile Blaga a explicat ca nu a facut niciodata blat cu PSD, cu atat mai putin la votul de marti din Senat, dat in cazul Sova.

„Nu a fost blat deloc. PSD si aliatii lor au reusit inca o data sa murdareasca Parlamentul care oricum este intr-o situatie delicata din punct de vedere a imaginii, in acest caz Senatul. Nu am vazut in viata mea o asemenea imobilizare cum a fost marti, in apararea lui Sova. Noi am decis si am si votat la vedere. Nici pe departe nu a fost blat. In primul rand ca toti senatorii PNL au votat la vedere, deci toti cei 53. Au  fost 66 de voturi in favoarea DNA-ului. Noi nu votam acolo, sa-l condamnam pe Sova, nu suntem noi o instanta de judecata si, sigur, judecatorii iau decizie. Ce ar fi fost dacaƒ cei 53 de senatori nu ar fi fost in sala sa voteze? Au fost si cazuri in care absentele au fost motivate, dna Boagiu care un domn europalamentar au fost la Oslo.
 
Nu stiu unde a fost Crin Antonescu, o sa explice domnia sa.
 
In ce priveste blatul cu PSD-ul se vorbeste inca din campania din 2011 cand am pierdut impotriva domnului Boc. De atunci puneam capat unui proiect politic. Si am spus de atunci ca nu voi pleca niciodata din PDL.
 
In campania prezidentiala am luptat cu totii si, ce, am facut blat cu PSD-ul? Este prea multa ipocrizie.”, a spus Vasile Blaga.

Intrebat ce se va intampla cu cei 11 absenti de marti, Vasile Blaga a spus ca: „O saƒ vorbim saptamana viitoare in partid pentru ca vine motiunea si din nou vom avea probleme”.

Comentarii
  • bai taci cati pute gura . Toti sunteti amici numai ***** mincati la tv si presa.In rest sunteti amici anuversari,concedii chiolhanuri. Vin ai nostrii pleaca ai nostrii si noi raminem ca prostii

Adauga un comentariu