National

Vasile Blaga: Nu-mi e teama sa ajung la DNA

Publicat: 30 ian. 2015
1

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca nici el, nici partidul nu au ”nicio treaba” cu dosarul Microsoft, precizand ca nu-i este „teama deloc” ca va ajunge la DNA.

El a subliniat ca a discutat si cu colegii din Colegiul Director al partidului faptul ca niciodata in istoria PDL nu a fost conditionata obtinerea unei functii publice de ”cotizatii la partid”.

”Niciodata in istoria acestui partid nu a fost conditionata obtinerea unei functii publice de cotizatii la partid. Niciodata. Aici, in sala, majoritatea dintre membrii Colegiului Director au fost ministri la un moment dat, niciunul dintre ei nu a cotizat”, a spus Blaga.

El a adaugat ca nici el, nici partidul nu sunt implicati in dosarul Microsoft. ”Nu are nici partidul si nici eu nicio treaba cu dosarul Microsoft. Eu nu fac ce face doamna Udrea, nu acuz pe nimeni, acuzatii vor aduce doar procurorii”, a mai spus Blaga.

Comentarii
  • ma agramatilor si analfabetilor ce sunteti, cum puteti edita un asemenea titlu catastrofal de articol, unde drq ati facut scoala, e clar ca ”ma-ta nu are cratima ” – NU MI-E FRICA e textul care trebuia sa apara in titlul nicidecum ”nu-mi e frica”

Adauga un comentariu