Actualitate

Vasile Cîtea, deputat de Iași: Plafonarea prețurilor la energie conform consumului din 2022 (P)

Publicat: 22 sept. 2022
deputatul PSD Vasile Citea
Mesajul deputatului PSD Vasile Cîtea

PSD susține ca plafonarea prețurilor la energie să se raporteze la consumul curent și nu la anul 2021. ​ Vom depune un amendament în Parlament pentru modificarea OUG 119/2022, astfel încât persoanele care reduc consumul curent de energie electrică să poată beneficia de prețuri plafonate. Amendamentul PSD prevede ca pragurile maxime de consum pentru care se acordă compensări, respectiv de 100 și 300 kWh/lună, să se raporteze la consumul curent și nu la media lunară din anul 2021, cum este forma actuală a OUG 119/2022.

PSD consideră că efortul României de a-și reduce consumul național cu 10%, conform obiectivelor stabilite de Comisia Europeană, va fi posibil odată cu o astfel de modificare a legii care va stimula cetățenii să facă economie la energie electrică. 

Totodată nu dorim și  nu vom fi nevoiți prin această modificare să adoptăm alte reglementări care să impună obligații și sancțiuni asupra consumatorilor casnici pentru reducerea consumului, așa cum se întâmplă în alte state din Uniunii.
Comentarii
  • ai borfasule idiot catea pui de kurva ai inselat sute de paznici la fgm ai casa cat palatu culturii din munca naivilor de ieseni cat te mai rabda pamantu asta ?

  • Măi omule tu ești bătut în cap și la propriu și la figurat…. Ești afon rău… O nulitate un parvenit. Nu știi sa citești ( explici) o factură
    Politicieni de doi bani. PSD & PNL & UDMR și alții.
    Marș

Adauga un comentariu