Local

Vasile Salaru: ”Romania la turneul alegerilor Europarlamentare, dublu barbati: Ilie Nastase si Anghel Iordanescu”

Publicat: 21 mai 2019
1

 Alegerile Europarlamentare au o istorie trista in Romania si pentru Romania deoarece de rezultatele lor au beneficiat, de cele mai multe ori, niste mega ilustre "no name"-uri care au alcatuit o veritabila clientela politica.Abordarea partidelor politice cu privire la posturile de europarlamentar a generat fenomene externe care au adus grave prejudicii Romaniei. Amintesc aici de fenomenul EBA, unde cei de la PD au primit ordin sa o trimita la Bruxelles pe fata lui tata, dar si de Macovei, ilustru procuror al regimului comunist, care a devenit turnatorul de serviciu tradand interesul national. Practic europarlamentarii romani,cu mici exceptii, gen Mircea Diaconu,deveneau ceva din punct de vedere al notorietatii in plan intern si aproape deloc in plan extern numai asa, ca europarlamentari. Nici Iasul nu face exceptie cu cei doi fosti europarlamentari. Acest tip de abordare face mult rau Romaniei pentru ca afacerile europene se bazeaza pe relatii, iar construirea unei relatii este mai eficienta cand apare notorietatea si in alte sfere ale vietii sociale internationale.Ambasadorii eficienti ai unei natiuni au fost tot timpul personalitatile sportive, artistii, activistii umanitari, inventatorii, filosofii, oamenii de stiinta cu rezultate exceptionale, etc.

Strategia  UNPR la alegerile de duminica este de a acredita doi ambasadori romani, legende internationale ale sportului, Ilie Nastase si Anghel Iordanescu. Nu cred ca exista alegator care sa aiba nevoie de alte informatii in afara de numele lor care este sinonim cu performanta in tenis respectiv la Nationala de fotbal a Romaniei in plina glorie. Va rog sa mergeti pe 26 mai la vot pentru o Romanie respectata in Europa.

Comentarii
  • Super o sa mearga Romania bine lasati promovarea nonvalorilor si a curvarilor nu alocati bugete mari celor care nu au avut si nu au nici o treaba cu tara

  • „Legendele” astea ar trebui sa mai stea in banca lor,acolo unde le e locul si unde au cat de cat expertiza:adica in sport sau si mai bine,la pensie. Ce politica stiu sa faca astia,mai ales Nastase,care a mai avut probleme cu legea si se credea mai presus de ea? oameni mai ca lumea nu s-au gasit ?

  • Plimba ursu nea Vasilica, ia-ti acasa mosnegii astia plus pe archibald tanase si pune-l sa aiba o expertiza cu ei. Ce pulea mea a facut mircea deaconu la briucsel ? Ca la haznena3 se plangea ca nu e folosit la capacitate. Uai arcibald, asta nu merita o expertiza ?

  • Bravo lor! pe ei ii aleg!!! S-au calificat aici, in finala dupa o mare lupta (5 seturi) in care au reusit sa invinga redutabilul cuplu Mihai Sora – Neagu Djuvara(care de suparare a si murit).

Adauga un comentariu