National

VASLUI: Dorel loveste din nou! A daramat scoala, din greseala

Publicat: 20 aug. 2015
1
O scoala nou-nouta, abia construita intr-un sat din Vaslui, a fost distrusa din greseala de muncitorii trimisi sa demoleze cu buldozerul ce-a mai ramas din scoala veche. Un zid de trei metri a cazut peste scoala cea noua.
 
Fara a fi supravegheati de un sef de santier, de viceprimar sau de primar, oamenii au facut ce s-au priceput mai bine. Au daramat la repezeala zidurile vechii scoli, care era situata la cativa metri de noua cladire de scoala.

Citeste si  Dorel loveste din nou! Nu ai sa crezi ce a facut la Ploiesti

 
La un moment dat, neprevazutul s-a intamplat. Un zid urias s-a prabusit peste noua scoala, lasand in urma un dezastru. Toate geamurile, zidurile si acoperisul noii scoli au fost distruse.
 
Desi mai sunt doar trei saptamani pana la inceputul anului scolar, autoritatile locale nu par extrem de preocupate.
 
Scoala noua a costat in jur de 100.000 de euro si a fost terminata in urma cu doi-trei ani, iar aici invatau cateva zeci de copii, care acum vor trebui sa mearga pe la alte scoli pana cand stricaciunile vor fi reparate. Reparatii care ar costa cam 30.000 de lei.

Citeste si  Dorel loveste din nou. Vezi cum s-a facut asfaltarea unei strazi

 
Firma care a construit scoala si-a trimis acum oamenii sa evalueze paguba. Muncitorii se vor apuca din nou de treaba, ca sa repare ce-a stricat colegul lor. 
 
Daca reparatiile nu vor fi gata la timp, cei care vor avea de suferit vor fi tot elevii din sat. Copiii vor fi nevoiti sa faca naveta pana la scoala din cea mai apropiata comuna, aflata la sase kilometri. 
Adauga un comentariu