National

VASLUI – In coma dupa ce a mancat biscuiti

Publicat: 02 apr. 2013
1

Fetita de trei ani, transportata in coma la spital dupa ce a mancat dintr-un pachet cu biscuiti.

O fetita de trei ani, din localitatea vasluiana Gusitei, a ajuns, marti, in coma, la spital, dupa ce a mancat dintr-un pachet cu biscuiti, medicii luand in calcul atat ipoteza unei intoxicatii, cat si a unei boli care sa-i fi afectat grav starea de sanatate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Spitalului Municipal Husi, copilul a fost preluat de la domiciliul parintilor in coma de gradul trei si transportat la unitatea medicala de catre un echipaj al Ambulantei, fara insa a se cunoaste cauzele care au condus la starea de sanatate grava a fetitei.

De altfel, nici parintii copilei nu le-au putut spune medicilor cu exactitate ce s-a intamplat, precizand doar ca fiica lor a mancat dintr-un pachet cu biscuiti.

„Copilul a ajuns la spital in stare de coma neprecizata, putand fi vorba atat de o intoxicatie, cat si de existenta unei boli. Din pacate, parintii care au insotit-o pe fetita la spital nu au putut da nicio relatie despre ceea ce i s-a intamplat fiicei lor, ei precizand doar ca, inainte de a intra in coma, a mancat dintr-un pachet cu biscuiti”, a declarat, marti, pentru corespondentul MEDIAFAX managerul Spitalului Municipal Husi, Lucia Rotaru.

Odata stabilizat de catre medici, copilul a fost directionat catre Spitalul „Sfanta MariaIasi, unde va fi supus unor noi investigatii medicale pentru a se stabili cauzele pentru care fetita a intrat in coma.

Adauga un comentariu