Magazin

Vedeta a fost data disparuta astazi, iar politia se teme de o sinucidere. Mesajele alarmante publicate de artista pe retelele sociale

Publicat: 16 mai 2016
1

Cantareata irlandeza Sinead O’Connor, care a vorbit recent de sinucidere, a fost data disparuta luni la Chicago dupa o plimbare cu bicicleta, fiind in prezent cautata de politia locala.

Departamentul de politie din Wilmette (Illinois, nordul Statelor Unite) a comunicat ca „incearca sa afle daca Sinead O’Connor este bine”.

Artista de 49 de ani „ar fi plecat ieri (duminica) din Wilmette intr-o plimbare cu bicicleta, la sase dimineata, si nu a aparut de atunci”, a anuntat politia intr-un comunicat. Se pare ca un apropiat al cantaretei a sunat la politie, exprimandu-si ingrijorarea.

Solista a postat recent pe Facebook mai multe mesaje ingrijoratoare, iar in ultimul pare a-i cere fiului ei sa mearga la tribunal marti sa ceara custodia fratelui sau. Anul trecut a sugerat pe reteaua de socializare ca a incercat sa se sinucida cu o supradoza.

Nu se stie de ce se afla Sinead O’Connor in Statele Unite, dar ea a afirmat recent ca intentioneaza sa mearga sa manifesteze in Carolina de Nord in legatura cu controversata lege din acest stat in privinta toaletelor pentru persoane transgen.

Cantaretul Prince, care a murit in 21 aprilie, la 57 de ani, a compus cea mai emblematica piesa a cantaretei, „Nothing Compares 2 You”. Artista irlandeza, care a facut obiectul multor polemici de-a lungul carierei, a spus ca a fost agresata sexual in copilarie si a criticat aspru Biserica Catolica in ceea ce priveste protectia minorilor.

Adauga un comentariu