Magazin

Vedeta a vrut sa-si cunoasca tatal. A fost prea TARZIU, acesta a MURIT

Publicat: 30 sept. 2014
1
DJ Harra a fost abandonata la nastere in maternitatea Spitalului Judetean Craiova si chiar a fost la un pas de moarte. Doi oameni cu suflet au decis, insa, sa o adopte, salvand-o de la moarte. De curand, vedeta si-a cunoscut mama naturala, nu si tatal.
Dana Neacsu, alias Dj Harra, a trecut printr-o drama cumplita, scrie cancan.ro. La doar cateva ore de la nastere, mama sa biologica a fugit din spital si a parasit-o. Mica si grav bolnava, fetita a fost crescuta de asistentele de la Spitalul Judetean Craiova timp de trei luni, dupa care a avut norocul de a fi adoptata.

Citeste si: Andreea Mantea, schimbare de look DRASTICA!

Un cuplu tanar care isi dorea foarte tare copii s-a indragostit de ea la prima vedere si a hotarat sa o infieze, in ciuda problemelor sale de sanatate. Dana a aflat ca parintii sai nu sunt cei care i-au dat viata abia la varsta majoratului, si nu si-a exprimat niciodata dorinta de a-si cunoaste parintii naturali. Totusi, in vara acestui an, vedeta s-a intalnit pentru prima oara cu femeia care a nascut-o, iar evenimentul a fost unul de-a dreptul emotionat. In ceea ce-l priveste pe tatal sau, Dj Harra nu-l va putea cunoaste nici daca si-ar dori cu ardoare acest lucru. Tatal biologic al vedetei nu se mai afla printre noi.
Adauga un comentariu