Magazin

Vedeta de la noi le-a inchis gura fanilor: „Cati prostanaci pe lume!”

Publicat: 22 aug. 2014
1
Delia Matache a reusit sa-si enerveze la culme fanii, dupa ce a acceptat provocareaIce Bucket„. Prietenii cantaretei au acuzat-o ca a facut acest lucru doar pentru a-si face reclama.
Daca unii dintre admiratori au sustinut ideea, altii sunt impotriva acestei provocari si au sfatuit-o pe interpreta sa nu mai repete figura. Delia i-a pus insa la punct, si le-a dat replica.
”Cati prostanaci pe lume ;))) ??!! Pai tocmai asta fac ! Donez! Eu, persoana! Si nu am inventat eu treaba asta…ci Mark Zuckerberg! Sau si el tot pt reclama a facut treaba asta!? Nu sunt „dume” sunt Donatii facute intr-un stil „challenge”! Pace voua! ;)) ! Si iubire!”, le-a raspuns Delia, celor care au pus-o la zid.
Delia este una dintre vedetele din Romania care acceptat provocarea ”Ice Bucket”. Ea a dat-o mai departe lui Adrian Despot, Horia Brenciu, Florin Ristei. Provocarea ”Ice Bucket” a fost lansata de Mark Zuckerberg cu scopul de a dona bani pentru o asociatie din SUA care strange bani pentru lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice. Potrivit presei americane, asociatia a strans peste 23 de milioane de dolari pana acum.

Citeste si:RAPPER, acuzat ca si-a batut IUBITA: A SUGRUMAT-O si a dat-o de toti peretii

 Adauga un comentariu